Nedsat pris! Gud i musikken PB

Gud i musikken PB (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Peter Dürrfeld

Forlag: Kristeligt Dagblads Forlag
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788774672500
Udgave: 2. (10-11-2014)
Oplag: 1. (10-11-2014)
Første udgivelsesår: 2011
Indbinding: Paperback
Sideantal: 256
Originalsprog: Dansk

Status : Mangler pt. fra forlaget.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I "Gud i musikken" søger og finder Peter Dürrfeld frem til det religiøse i store klassiske værker, fra renæssancen til i dag. Det er musikhistorie, så englene synger!
Siden tidernes morgen har musik haft en religiøs dimension. Men i "Gud i musikken" tager Mozart-ekspert og anmelder af klassisk musik Peter Dürrfeld skridtet fuldt ud og viser, hvordan det religiøse toner frem i musikhistoriens allerstørste værker og hos de mest berømmede komponister.
Dürrfeld tager læseren med på en både personlig og musikalsk jagt på Gud og finder ham så forskellige steder som i Mozarts Requiem, Bachs Matthæuspassionen, Mahlers 2. symfoni og Arvo Pärts Credo. Nogle steder findes det religiøse i arier, andre steder i orkestersatsen, nogle steder i komponisternes liv og levned, andre steder kommer det til verden under opførelsen. Beåndet.
"Gud i musikken" er både smukke historier og små anekdoter fra komponisternes liv. Og så er det en pragtfuld indgang til 14 af musikhistoriens helt store værker, som man får kolossal lyst til at høre. For hvert værk angiver forfatteren derfor en række indspilninger til videre fordybelse.
PETER DÛRRFELD er musikanmelder, skakskribent og forfatter til en lang række romaner og fagbøger om bl.a. Mozart og Carl Nielsen.
Bogen har siden udgivelsen i 2011 været populær og efterspurgt. Nu kommer den som paperback til endnu flere læseres fornøjelse.

Anmeldelser (0)