Nedsat pris! Gud og hvermand - en bog om tro og politik Forstør
Kategorier / sektioner:

Gud og hvermand - en bog om tro og politik (Bog, Hæftet)

Af: Bente Hansen

Forlag: People s Press
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 185
Dato for udgivelse: 8-4-2008
Udgivelse: 1. udgave, 2008.
ISBN-13: 9788770553094
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2008
Første udgivelsesår: 2008
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

154,25 kr

-22.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bente Hansen har i en årrække været engageret i den standende diskussion om tro og politik. Hvor krydser de to hinanden? Hvor meget og hvor lidt kan man holde dem ude fra hinanden?
Kapitlerne indkredser hver især enkelttemaer, men alle med tilknytning til hovedtemaet. For eksempel: Hvordan har den erklærede ateist det med al den snak om religion, hvordan ser der ud i ateistens hoved, og hvor mange slags ateister findes der? Kan man være feminist og kristen, feminist og jøde, muslim, buddhist, når alle disse er skabt i rent patriarkalske kulturer? Kan man være socialist og kristen? Hvad vil det sige at være sekularist? Hvad med de søgende, som shopper og zapper rundt i det store udbud af religioner? Hvad forstås ved en lovreligion? Og er det muligt at forklare det, som mange kalder kirkens hokuspokus - opstandelse, jomfrufødsel, helligånd osv.?
Bogen er skrevet i en let og humoristisk tone og ud fra Bente Hansens eget udogmatiske ståsted som socialists, feminist og kristen.
Bente Hansen er mag.art. i litteraturvidenskab. Hun var blandt frontfigurerne i 1960´ernes ungdomsoprør og bidrog som redaktør for politisk revy og chefredaktør for Information til at fastholde denne bevægelses socialistiske og feministiske idealer. Hun har senere tilrettelagt kulturudsendelser i radio og tv samt udgivet flere digtsamlinger.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Gud og hvermand - en bog om tro og politik

Gud og hvermand - en bog om tro og politik