Guddommelige sandhedsværdier Forstør
Kategorier / sektioner:

Guddommelige sandhedsværdier (Bog, Hæftet)

Af: Inge Olsen

Forlag: Sirius Star
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Grevens bøger til Den Ny Tids mennesker
Sideantal: 123
Udgivelse: 1. udgave, 1999.
Nr. i serien: Bind: 5,
ISBN-13: 9788798620952
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 1999
Første udgivelsesår: 1999
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

158,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Grevens bøger til Den Ny Tids mennesker ved Inge Olsen er inspireret af mesteren Greven af Saint Germain og er kanaliseret fra 7. stråle-ashramen, som er en del af Det Store Hvide Broderskabs lysrige. Bøgerne viser, at vi lever under guddommelig bevågenhed fra de indre lysverdener, og at mange lysvæsener er parate til at hjælpe os på den åndelige udviklingsvej.
Gennem bøgerne formidles viden og forståelse om, at der er en plan for Jorden og for menneskehedens udvikling. Dybe forvandlingsprocesser skal finde sted, og der ønskes nu et bevidst samarbejde mellem de indre lysverdener og lysarbejdere på Jorden. På den måde kan Den Ny Tid manifesteres med mindst mulig smerte og udviklingen intensiveres i henhold til den guddommelige plan.
Bøgerne henvender sig direkte til læseren og giver både en hjertets forståelse og mange mentale forståelser om livet og udviklingen på Jorden. I bøgerne får læseren mange lysøvelser og meditationer, som alle kan medvirke til at fremme den generelle udvikling og samarbejdet mellem menneskene og de indre lysverdener.
Gennem bogen opfordres vi til at blive mere opmærksomme på forskellige værdier og principper i det guddommelige univers og vore muligheder for at åbne os mod de guddommelige sandhedsværdier.
Ved at læse bogen gives indsigt i bl.a. lysarbejderes ansvar, hjertegralen, den indre væsenskærne, renhedens princip, forløsning, nedfældningens princip og Kristi gyldne hjertestrøm.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Guddommelige sandhedsværdier

Guddommelige sandhedsværdier