Gudsbilleder i byen: artikler og prædikener Forstør

Gudsbilleder i byen: artikler og prædikener (Bog, Hæftet)

Af: Hanne Storebjerg

Forlag: Unitas
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 143
Udgivelse: 1. udgave, 2001.
ISBN-13: 9788775175833
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2001
Første udgivelsesår: 2001
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

99,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En ny og anderledes prædikensamling, der tør at inddrage storbyen og dens skæve eksistenser i prædikerne. Samtidig bruger forfatteren også hverdagens små pudsige begivenheder til at gøre prædikensamlingen nærværende - også selvom prædiken ikke læses af en præst.
Bjarne Lenau Henriksen skriver om bogen:
"Gudsbilleder i byen afspejler menneskelivets uforståelige smerte og Guds lige så ubegribelige kærlighed, der ikke accepterer grænser, heller ikke smertens og dødens grænser.
GUDSBILLEDER I BYEN tager os med ind i de lidende og udstødtes verden og fastholder den som Guds Kærligheds verden. Et paradoks måske. Men det er evangelisk konkret virkelighed. En tros-kendsgerning, der ikke er til diskussion.
GUDSBILLEDER I BYEN fastholder derfor konsekvent kirkens forpligtelse til solidarisk nærvær med byens udstødte eksistenser. Kirken kan ikke være kirke for de udstødte på afstand. Den må tæt på, helt derind hvor den skaber fællesskaber på tværs af sund fornuft. Hvis ikke den ham det, er kirken utroværdig.
GUDSBILLEDER I BYEN ser de udstødte som bærere af det kristne håb midt i deres kamp for overlevelse og fastholder deres identitet som Guds elskede skabninger.
GUDSBILLEDER I BYEN er en erfaren diakonipræsts overvejelser om det svære menneskeliv og den livsbekræftende kristentro. Varme og kærlige, fulde af håb. Men uden illusioner.
GUDSBILLEDER I BYEN er jordnær nutid, set i Guds Kærligheds uendelige perspektiv. "
Prædikensamlingen kan ses i sammenhæng med bogen Kirken og byen, som forfatteren har været med til at redigere.
"Kirken og byen" ser på diakoniens forhold i storbyen. "Gudsbilleder i byen" viser konkret, hvordan man kan gøre diakonien nærværende for storbyens mennesker.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Gudsbilleder i byen: artikler og prædikener

Gudsbilleder i byen: artikler og prædikener