Nedsat pris! Guide til det japanske køkken Forstør
Kategorier / sektioner:

Guide til det japanske køkken (Bog, Hardback)

Af: Moé Takemura

Forlag: Turbine
Format: Hardback
Sprog: Flere sprog
Sideantal: 107
Dato for udgivelse: 5-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Camilla Pi Kirkegaard
ISBN-13: 9788740603910
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Opskrifter: Moé Takemura
Fotograf: Moé Takemura
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Originaltitel: Japansk mat på svenska
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

197,45 kr

-21%

Vejl. pris: 249,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Opskrifter på lækker japansk mad. 
Det japanske køkken er blevet meget populært i Skandinavien, hvor der ligger en sushi-take-away i de fleste af landets store byer. Men japansk mad er meget mere end bare sushi. Den japanske studerende Mo. Takemura undrede hun siger over, at de eneste japanske retter, man kunne få, var sushi. Hun lavede derfor under sit studie i design på universitetet i Lund en kogebog, der er yderst smuk og unik i sit udtryk. 
Bogen, der er på både dansk og japansk, indeholder opskrifter til enkel traditionel japanske husmandskost. Men selv om opskrifterne er japanske, har forfatteren omhyggeligt undersøgt om ingredienserne kan skaffes i danske butikker. Alt kan skaffes enten på nettet eller i butikker. 
Mange japanske retter er meget "grønne", friturestegte eller med stor variation tilberedt på en wok. Japanske retter er lette, ikke så fede og dejligt milde i smagen. 
Bogen giver også et indblik i japansk madkultur. Man får eksempelvis at vide, hvorfor japansk mad indeholder så lidt kød og fremfor alt baseres på grøntsager og fisk. 
Bogen er smuk, enkel og yderst stilren - klassisk japansk i sit udtryk. 
Moé Takemura:  
Født og opvokset i Japan. Moé har studeret arkitektur i Tokyo og design på Lund universitet i Sverige. 
Hun har i en kort periode i 2014 boet i København. Mens hun boede i Sverige producerede hun sin japanske kogebog, der nu foreligger på både dansk, engelsk, svensk og naturligvis japansk.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Guide til det japanske køkken

Guide til det japanske køkken