Nedsat pris! Guldalderen
Kategorier / sektioner:

Guldalderen (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Søren Paaske

Forlag: People'sPress
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771596786
Udgave: 1. (05-11-2015)
Oplag: 1. (05-11-2015)
Første udgivelsesår: 2015
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 320
Originalsprog: Dansk

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Dansk landsholdshåndbold er eksploderet i løbet af de seneste 25 år. Hele 21 medaljer har Mikkel Hansen, Anja Andersen og de øvrige stjerner sikret Danmark til VM, OL og EM, siden kvindelandsholdet tog nationen med storm og kickstartede succesen i begyndelsen af 1990'erne. 

Kombinationen af en imponerende medaljehøst, åbenhed og charme har gjort landsholdene til sportskæledægger, der hvert år trækker omkring halvdelen af alle danskere til tv'et for at se de afgørende slutrunde-kampe. Og igen i december i 2015 vil der være håndboldfeber, når Danmarks damer spiller VM på hjemmebane.  

Denne bog går helt tæt på de store triumfer i dansk håndbolds guldalder, og centrale aktører som blandt andre Ulrik Wilbek, Joachim Boldsen, Camilla Andersen, Klavs Bruun Jørgensen, Niklas Landin og Rikke Hørlykke bidrager med deres fortællinger. 

Bogen indeholder ufortalte anekdoter fra mesterskaberne, tager dig med helt ind i omklædningsrummet, beskriver forvandlingen fra tabernation til international magtfaktor – og runder også nogle af nedturene, kontroversielle trænerfyringer og interne problemer. 

Søren Paaske er håndboldjournalist på BT og Berlingske og har dækket de danske landshold i den gyldne periode.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Guldalderen

Guldalderen