Nedsat pris! H.C. ANDERSEN Levnedsbog, ved Jens Staubrand
Kategorier / sektioner:

H.C. ANDERSEN Levnedsbog, ved Jens Staubrand (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: H.C. Andersen

Forlag: Edition NONSK
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788792510310
Udgave: 1. (07-09-2018)
Oplag: 1. (07-09-2018)
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 288
Originaltitel: Levnedsbog
Forord af': Jens Staubrand
Oversætter: Jens Staubrand
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

 H.C. Andersen (1805-1875) var 27 år gammel da han i 1832 påbegyndte sine erindringer, der dækker perioden fra hans fødsel og til 1831. I bogen skriver H.C. Andersen om sin fødsel og barndom i Odense, om rejsen til og opholdet i København, om sine ophold på latinskolerne i Slagelse og Helsingør - og om sin forelskelse i Riborg Voigt, som han mødte under et af hans besøg på Fyn.
Inden han bliver student og efterfølgende udfolder sig som forfatter, digter og dramatiker, læser vi om hans forsøg som sanger, skuespiller og balletdanser, og hvordan der bliver talt om, at han kunne blive bonde eller bogbinder, blive skrædder eller urmager, arbejde på kontor eller, som sin far, blive skomager, samt om hvordan han - i Odense - forsøger sig som arbejdsdreng på en klædefabrik og en tobaksfabrik, og i København, i Gothersgade, som arbejdsdreng i et snedkeri.
Denne nudanske tekstnære, gennemredigerede udgave af H.C. Andersens 'Levnedsbog', er et forsøg på at aktualisere dette centrale værk for en nutidigt læser.
Jens Staubrand er forfatter og og magister i filosofi. Han har udgivet en del bøger og stået for en række kulturarrangementer i ind- og udland.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

H.C. ANDERSEN Levnedsbog, ved Jens Staubrand

H.C. ANDERSEN Levnedsbog, ved Jens Staubrand