Nedsat pris!
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Håndbog for bygningsindustrien: HFB (Dansk)

Forlag: Byggecentrum
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788791769337
Udgave: 31. (31-12-2008)
Oplag: 1. (31-12-2008)
Første udgivelsesår: 2008
Serie: 31
Serienummer: 31

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

HFB er Danmarks største og dokumenteret mest benyttede byggevarekatalog for hele byggeindustrien. Siden 1931 har HFB - Håndbog For Bygningsindustrien været byggebranchens vigtigste opslagsværk, og er anerkendt som et uundværligt værktøj for de projekterende, planlæggende og udførende fagfolk inden for byggeriet. HFB udkommer hvert andet år i en ny udgave.
I HFB 31. udgave er der sket mangt og meget - nærmest en lille revolution: Håndbogen er nu delt i to bind:
1:2 KATALOG
som indeholder hele byggevarakataloget. Her kan man få et umiddelbart overblik over hvilke produkter eller ydelser, der er relevante for en given opgave. Herefter kan man gå videre til de enkelte leverandører og få yderligere oplysninger. Katalogsiderne er redigeret af HFB's byggefaglige specialister og er systematisk opbyggede efter HFB's standardiserede retningslinier for saglig teknisk information.
2:2 OPSLAG
med aktuelle artikler, fortegnelser over institutioner, organisationer, ministerier, bygningsmyndigheder, bygningslovgivning, betingelser, normer, vejledninger, m.m., samt et omfattende oversigtsstof indeholdende afsnit om rumbehov, materialeoversigter, brandklasser, godkendelses- og kontrolordninger. Til udførelse af beregninger er der næsten 70 sider fyldt med måleenheder, formler, statik, tabeller, energiforbrug, graddage og statistik.
Tilsammen 1024 sider med alt hvad den projekterende har brug for i det daglige arbejde.
Af særlige nyskabelser må nævnes at Byggeloven og Bygningsreglement 08 nu er fuldt integreret i HFB, samt et komplet afsnit med stikord til alle love bestemmelser, bekendtgørelser og cirkulærer med tilknytning til byggeriet. Der er indført fortegnelser over Eurocodes, BYG-ERFA erfaringsblade og de nye brandklasser samt en oversigt over plasttyper og et særligt afsnit om beregning af energirammen.

Anmeldelser (0)