Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Håndbog for energikonsulenter (Bog, Ringordner)

Forlag: Byggecentrum
Format: Ringordner
Sprog: Dansk
Sideantal: 234
Dato for udgivelse: 26-1-2016
Udgivelse: 2. udgave, 2016.
ISBN-13: 9788791769665
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. (nogle i farver)
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

508,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Formålet med energimærkning af bygninger er at fremme energibesparelser.

En energimærkning består af to dele, der tilsammen belyser en bygnings energimæssige tilstand og dens besparelsespotentiale.
Energimærkninger giver desuden ejere, lejere og overdragere af bygninger eller bygningsenheder et sammenligningsgrundlag til at vurdere bygningers energimæssige ydeevne.

Energimærkninger udføres af energikonsulenter, der er ansat i et certificeret energimærkningsfirma. Et certificeret energimærkningsfirma skal overholde  bekendtgørelse om energimærkning af bygninger bilag 1 og bilag 2 , som er offentliggjort på retsinformationen  www.retsinformation.dk. Ved udførelse af energimærkninger skal reglerne i Håndbog for energikonsulenter 2016 (HB2016) følges.

Kapitel 1-6 i HB2016 er regler af almen karakter ved udførelse af energimærkninger efter  beregnet forbrug  og for nye bygninger. I kapitel 7-8 findes de regler, der skal følges ved registrering af bygningsdele og tekniske installationer.
Tekniske bilag og tabeller, der alle er af vejledende karakter fremgår af denne håndbogs kapitel 9.

HB2016 rummer ændringer, tilføjelser og forenklinger til Statens Byggeforskningsinstituts anvisning nr. 213 (SBI 213) og skal derfor ses i sammenhæng med denne. Desuden bygger HB2016 på en række forskellige forskrifter, normer og standarder, som energikonsulenten skal have kendskab til. De steder hvor HB2016 afviger fra andre forskrifter, normer og standarder er det HB2016 der er gældende.
HB2016 kan således ikke stå alene, og hvis der er tvivlspunkter eller områder, som ikke er behandlet i HB2016, skal energikonsulenten søge oplysninger i de beskrevne forskrifter.


Byggecentrum gør det nemt for dig
Med et serviceabonnement på Håndbog for Energikonsulenter sørger Byggecentrum for at holde dig ajour med ændringer og tillæg til håndbogen, så den altid er klar til brug.
Du får automatisk fremtidige ændringer og opdateringer tilsendt, og du betaler kun for det, du modtager.
- Det kan ikke være nemmere.

Vælger du det udvidede serviceabonnement, sørger Byggecentrum også for at holde dig opdateret på de nyeste udgaver af de Danske Standarder, SBi-anvisninger med mere, som du skal have rådighed over og kendskab til.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Håndbog for energikonsulenter

Håndbog for energikonsulenter