Håndbog for skolebestyrelsesmedlemmer - 3. udgave
Kategorier / sektioner:

Håndbog for skolebestyrelsesmedlemmer - 3. udgave (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Ivar Bak

Forlag: Dafolo
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771607482
Udgave: 3. (20-03-2018)
Oplag: 1. (20-03-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Indbinding: Paperback
Sideantal: 180
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Håndbog for skolebestyrelsesmedlemmer er en vigtig håndbog for såvel nye som garvede skolebestyrelsesmedlemmer. Håndbogen gennemgår systematisk alle de vigtigste arbejdsområder og nøglebegreber og belyser dem med konkrete og aktuelle eksempler, der er lige til at gå til. 

I denne 3. reviderede udgave af bogen er lovændringerne fra de sidste fire år indarbejdet. Endvidere er sammenhængen mellem udarbejdelse af principper og tilsynet med skolens opgavevaretagelse tydeliggjort med flere praktiske eksempler.

Første del handler om rolle- og kompetenceafgrænsningen og om, hvordan arbejdet kan gribes an. 

Anden del beskriver skolebestyrlesens indflydelsesmuligheder på en række af de vigtigste konkrete arbejdsområder. Det drejer sig om kvaliteten i undervisningen, herunder det konkrete arbejde med at tilpasse skolens hverdag til intentionerne i folkeskolereformen fra december 2013. De andre opgaver omfatter bl.a. fritidsordningens tilbud, ro, orden og inklusionsindsats, skole-hjem-samarbejde, budget og regnskab samt ansættelser.

Tredje del, Skolebestyrelsens ABC, er en alfabetisk opstillet gennemgang af vigtige nøglebegreber, dvs. af de fagudtryk m.v., som anvendes af skolens ansatte, og som har betydning for skolebestyrelsesarbejdet.Sidst i bogen er der et kort afsnit om valg til skolebestyrlesen, herunder muligheden for forskudt valg.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Håndbog for skolebestyrelsesmedlemmer - 3. udgave

Håndbog for skolebestyrelsesmedlemmer - 3. udgave