Nedsat pris! Håndslaget tilbage i salget
Kategorier / sektioner:

Håndslaget tilbage i salget (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Sverre V. Lenbroch

Forlag: Preceptor
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 275
Dato for udgivelse: 1-4-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788799508006
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Kurt Westergaard
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

247,95 kr

-13%

Vejl. pris: 285,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Håndslaget tilbage i salget, gør op med tidligere tiders traditionelle tilgange i salget, tiden hvor den produktfaglige viden havde afgørende betydning for salgets succes.
Samfundet har udviklet sig, og salget som vi kendte det, står over for et paradigmeskift. Det er nye tider og det kræver nye tilgange - er du blevet opdateret?
Vi står over for en tid, der er udfordret af forskellige holdninger og overbevisninger, kulturer og generationer, som X, Y og Z der alle skal motiveres i forskellige retninger.
Håndslaget tilbage i salget, graduerer blandt andet, sælgere i 5 trin, i forhold til de færdigheder, som vil være påkrævet for at kunne sælge i det oplevelsesorienterede samfund, ligesom at den synliggør udviklingsvejen for den enkelte.
Bogen beskriver mange af de praksisser, der skal til for af få succes i salget, og den drager paralleller til Pine & Gilmore og deres teorier omkring oplevelsessamfundet, ligesom at den kort kommer omkring C. Otto Scharmer’s Teori-U. Bogen synliggør også, hvordan Martin Lindstrom’s tanker omkring sanser, kan blive gjort operationelle i salget.
Fremtiden stiller langt højere krav til vores personlige evner, specielt vores evne til at interagere, og forstå den bagvedliggende motivation, der er hos andre mennesker, og derved kunne optræde langt mere tillidsfuldt og autentisk.
Håndslaget tilbage i salget skaber rammerne for nye tanker i salgsorganisationen og skaber nye udviklingsperspektiver for den lærende organisation i salg. Dette er nødvendigt, hvis man vil være blandt de forreste.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Håndslaget tilbage i salget

Håndslaget tilbage i salget