Forstør
Kategorier / sektioner:

Hævnen fra Athen (Bog, Indbundet)

Forlag: People sPress
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: De magiske børn
Sideantal: 192
Dato for udgivelse: 20-11-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
Nr. i serien: Bind: 2,
Medforfattere: Martin Lyngbo, Lasse Lyngbo
ISBN-13: 9788772004860
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Ikke udkommet, kan forudbestilles (20-11-2018)

Forventes på lager: 20-11-2018

169,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Nogle gange har historien brug for fantasi.
Athen år 427 før vor tidsregning. Athen og Sparta er i krig. Bystaten Mytilene står under Athens beskyttelse, men gør oprør og allierer sig med rivalen Sparta. Pigen Ino er med sin far i Athen for at forhandle fred, da den onde general Kleon fængsler Inos far og overtaler folkeforsamlingen til at straffe Mytilene. Det besluttes, at alle mænd i Mytilene skal henrettes, og kvinder og børn sælges som slaver. Nu må Ino kæmpe for at få folkeforsamlingens beslutning omstødt. Det sker med hjælp fra to magiske børn og filosoffen Sokrates.    
Hævnen fra Athen er andet bind i den ny serie – DE MAGISKE BØRN er historiske fantasyromaner for børn i alderen 10-14 år. Hver bog tager udgangspunkt i en verdenshistorisk begivenhed og en berømt person. Bøgerne bindes sammen af fortællingen om de magiske børn: En hemmelig loge, som har spillet en rolle i mange historiske begivenheder. De magiske børn har nemlig den særlige evne, at de kan lave magi ud af deres fantasi, og de har derfor muligheden for både at hjælpe historien på vej – eller at ændre den! 
I HÆVNEN FRA ATHEN følger vi de voldsomme begivenheder, der udspiller sig i og omkring Athen, verdenshistoriens første demokrati. Historien giver os mulighed for at beskæftige os med spørgsmål som: Hvordan reagerer et demokrati, når det kommer under pres? Hvordan er forholdet mellem populistisk retorik og demokratisk dialog?
I DE MAGISKE BØRN formidles historie til børn på en engagerende måde. Der er planlagt yderligere mindst 1 bind i serien, 3. bind forventes klar i 2019.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hævnen fra Athen

Hævnen fra Athen