Nedsat pris! Halshug: Historien om en terrorplan Forstør
Kategorier / sektioner:

Halshug: Historien om en terrorplan (Bog, Hæftet)

Af: Kaare Sørensen

Forlag: People s Press
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 347
Dato for udgivelse: 22-10-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788771372847
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
232,45 kr
epub
158,15 kr

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

David Headley var hjernen bag mordet på 166 mennesker under terrorangrebet i Mumbai den 26. november 2008. Hans næste plan var hævn for Muhammedtegningerne. Blodig hævn. Hovederne skulle rulle fra Jyllands-Postens redaktionslokaler på Kongens Nytorv. 


I denne bog fortæller journalist Kaare Sørensen den fulde historie om terroranslaget mod Danmark, der blev afværget, kort før det var for sent. Med unik adgang til akterne i sagen mod Headley, som blev afsluttet i Chicago i foråret 2013, følger bogen i de uhyggelige detaljer i planlægningen af angrebet. Og det dokumenteres, at hævnen mod Danmark blev støttet hele vejen til tops i al-Qaida. 


Bogen er dernæst et fascinerende og forfærdende psykologisk drama om det rodløse og splittede, men determinerede menneske bag planen. David Headley, alias Daood Gilani - der er født med et klart blåt og et dyb-brunt øje - voksede op hos sin pakistanske far, inden han som teenager rejste til USA og smagte det frie liv på godt og ondt. Her gik han snart fra den ene narkosag til den anden, indtil han efter 11. september fik tilbud om straffrihed, mod at han lod sig hverve af myndighederne og tog til Pakistan for at skaffe oplysninger om militante islamister. Headley takkede ja, rejste - og skiftede side.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Halshug: Historien om en terrorplan

Halshug: Historien om en terrorplan