Hambros Allé 7-9-13 Forstør
Kategorier / sektioner:

Hambros Allé 7-9-13 (Bog, Indbundet)

Af: Lotte Kaa Andersen

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 291
Dato for udgivelse: 21-8-2015
Udgivelse: 2. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788740608281
Produkt type: Bog
Handelsbegraensning: Særudgave
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 4

Mangler pt.

Formater / udgaver

Paperback
129,95 kr
Bog
Indbundet
129,95 kr
Hæftet
129,95 kr
zip_mp3
131,30 kr

129,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I Hambros Allé 7-9-13 følger vi beboerne i nummer 7, 9 og 13 på Danmarks dyreste villavej, først gennem en økonomisk optur og senere på den nedtur, der rammer hårdt og pludseligt. Romanen er et portræt af livet under den pæne overflade i villakvarteret, hvor vi primært følger tre par:
Line og Kristian: Det perfekte par, som i virkeligheden er på randen af skilsmisse. Han er ved at tabe familieformuen gennem tre generationer på gulvet. Hun drikker i smug og er begyndt at få angstanfald. Situationen bliver yderligere kompliceret af, at hun har haft en affære med en ung mand, som nu stalker hende.
Kaare og Caroline: Han er ambitiøs ejendomsmægler. Hun er karriereadvokat med speciale i kvinder og økonomi. I sin praksis hjælper hun kvinder med at få deres rimelige del af formuen efter skilsmisse. Deres eget ægteskab er dog nærmest en parodi, hvilket de gør sig umage med ikke at afsløre for sig selv og hinanden.
Ask og Cille: Alléens unge par. Ask er en McKinsey-dreng, hvis vildeste drøm er gået i opfyldelse med huset på Hambros Allé. Cille er fra Hobro og er dybest set ligeglad med at bo i en flot villa. Nu går hun hjemme på barsel i det alt for dyre og alt for gamle håndværkertilbud og føler sig mere og mere ensom.
Læseren kigger ind gennem hækken, lytter til bysladderen, hører, hvad beboerne tænker om sig selv og hinanden og ser, hvordan de reagerer under pres. Vi lærer deres hemmeligheder at kende, og de forskellige synsvinkler arbejder med og mod hinanden. Forskellen mellem, hvad de andre ser, og hvad personen i virkeligheden er og føler, er det bærende element i fortællingens flow.
Hambros Allé 7-9-13 startede som en blogroman. To gange om ugen lagde hun en kort tekst ud på sin blog hambrosalle7-9-13.com om otte forskellige karakterer i og omkring Hellerup. Teksterne blev hurtigt populære, og nogle af læserne delte deres begejstring på de sociale medier, og endnu flere læsere kom til. Det gav Lotte Kaa Andersen lyst til at skrive videre og samle teksterne til en roman.
Lotte Kaa Andersen er freelanceskribent og tekstforfatter og bor i Charlottenlund med sin familie.
Hambros Allé 7-9-13 er hendes debutroman. 

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hambros Allé 7-9-13

Hambros Allé 7-9-13