Han danser på sin søns grav: syv noveller Forstør
Kategorier / sektioner:

Han danser på sin søns grav: syv noveller (Bog, Paperback)

Af: Martin Kongstad

Forlag: People s Press
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 248
Dato for udgivelse: 27-11-2012
Udgivelse: 2. udgave, 2012.
ISBN-13: 9788771372861
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 2
Oplag: 2

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Paperback
99,95 kr
Hæftet
99,95 kr

99,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

København, de svimlende opgangsår efter årtusindskiftet


Byens kulturelle elite fejrer sig selv med fester, dyre restauranter og eksklusive vine. Borte er barndommens hængemulesocialisme og negativitet. Nu siger man ja til alt. Også til pengemændene - tidens sande vindere - der møver sig ind alle vegne med deres kreditcards og analsex. Ja, selv i ferieparadiset Tisvildeleje, kulturborgerskabets fortabte tidslomme, falder sæderne med et brag. Midt i alt dette - nydesygen, fråseriet og fantomsmerterne - befinder Mikkel Vallin sig. Han er bernadottebarn, bohème og madanmelder på en avis, men også ved at forsurre i sit eget og andres medløberi. Overalt i omgangskredsen af kunstnere, kreative og almindeligt forkrøblede lurer katastrofen under overfladen. Og ikke anderledes hos ham selv. Vallin længes mod Bee Gees og ungpigebryster, mere end bleer og Østerbro. Men festen er slut, og kærligheden væk. Og tilbage er dansen med dæmonerne og skeletterne, de fraværende fædre, og arven fra forældrene, de satans 68'ere ...


Han danser på sin søns grav er et tids- og generationsportræt, syv sammenhængende historier, som river i næsen og giver vand i øjnene. Ikke for sarte sjæle, men morsomt som ind i himlen - og helvede.


Martin Kongstad (f. 1963) har i mange år arbejdet som journalist, klummeskriver, kulturskribent og madanmelder på københavnske aviser og magasiner. Han har ligeledes udfoldet sig inden for film, tv, teater, musik og reklame, mest som tekst- og manuskriptforfatter (bl.a. på Dr. Dante og med tv-serien Deroute), men også som skuespiller i Jonas Elmers film (Let´s get lost m.fl.). I 2003 skrev han sammen med Henrik Vesterberg bogen Dengang i 80´erne. Martin Kongstad er opvokset i København og bor i dag på Nørrebro. Han danser på sin søns grav er hans debut som skønlitterær forfatter.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Han danser på sin søns grav: syv noveller

Han danser på sin søns grav: syv noveller