Handlekraft i ledelse og organisation: nye perspektiver på handlekraft, globalisering og den danske model Forstør
Kategorier / sektioner:

Handlekraft i ledelse og organisation: nye perspektiver på handlekraft, globalisering og den danske model (Bog, Indbundet)

Af: Tune Hein

Forlag: Mindsetting
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 197
Dato for udgivelse: 9-11-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
ISBN-13: 9788799339600
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
Tegner: Kristian K.
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 4

5 - 10 hverdage

469,30 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Personlig handlekraft er at gennemføre sine nytårsfortsætter – gør du eller gør du ikke? Handlekraft i Ledelse og Organisation er at gennemføre sine strategier. Gør I eller gør I ikke?
Denne bog handler om de mekanismer, der afgør om ledere og organisationer er handlekraftige eller ej – samt hvordan de bliver det.
Bogen leverer nye perspektiver på handlekraft: Hvilken ledelsesadfærd skal der til? Hvilke organisationsstrukturer er handlekraftige og hvilke kulturer spænder ben for sig selv? Og hvad er det med kapitalfonde, sygehuse og handlekraft…?
Hvad betyder recession og globalisering for handlekraft? Hvilke styrker kan vi sætte i spil, når centrum rykker mod øst? Kan den danske model klare sig, og hvad kan vi lære af Dubais handlekraft?
Bogen har en masse eksempler til inspiration og provokation og et forord af Steen Riisgaard, CEO Novozymes. Hvis du er leder, eller gerne vil være det, er der ikke noget vigtigere tema end handlekraft. Bogen viser, hvordan du kan skabe handlekraft i dit team, din organisation og dit lederskab.
Om Forfatteren:
Tune Hein er en af landets mest erfarne rådgivere i ledelse og organisation. Han er uddannet på DTU, CBS og IMD. Tune har arbejdet internationalt med ledelse og change management i både Accenture og Right Management, bl.a. udstationeret i Østen. Dette er hans femte bog.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Handlekraft i ledelse og organisation: nye perspektiver på handlekraft, globalisering og den danske model

Handlekraft i ledelse og organisation: nye perspektiver på handlekraft, globalisering og den danske model