Nedsat pris! Handlingens kunst: Strategisk handling gennem selvledelse
Kategorier / sektioner:

Handlingens kunst: Strategisk handling gennem selvledelse (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Stephen Bungay

Forlag: Gyldendal Business
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788702113846
Udgave: 1. (06-09-2011)
Oplag: 1. (06-09-2011)
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 302
Originaltitel: The Art of Action. How Leaders Close the Gap between Plans, Actions and Results
Omslagsgrafiker: Søren Roed Schack
Oversætter: Louise Ardenfelt Ravnild
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Strategisk selvledelse er det 21. århundredes målstyring! Ledere kan lære noget om at lukke hullerne mellem strategi, aktivitet og resultat af en 150 år teoretisk ramme fra den preussiske hær i Stephen Bungays bog.

Det er nutidens største udfordring i virksomheder og organisationer at forvandle strategi til handling og resultater i en foranderlig verden præget af usikkerhed. Problemet med at eksekvere strategi er veldokumenteret og udbredt. Organisationer har ofte svært ved at gøre det, som de opfatter som vigtigt. Og når de ikke opnår de ønskede resultater, er de tilbøjelige til at reagere ved at gå endnu mere i detaljer og udøve strammere kontrol. Men det gør bare tingene værre. Vi har brug for større klarhed, ikke flere detaljer og ikke strammere kontrol, men en klarere retning.

Stephen Bungay, konsulent, divisionsdirektør og militærhistoriker, viser os løsningen på de fleste af vores eksekveringsproblemer ved at genopdage ledelsestænkningens ophav. Han tager os med til de nationale hære, som ofte var globale og arbejdede på flere slagmarker samtidig. De er sammenlignelige med vore dages organisationer. Erhvervslivet er stærkt konkurrencepræget, komplekst, risikabelt og omskifteligt - ganske som kamphandlinger er det. Bungay tager fat i udviklingen af den preussiske hær i det 19. århundrede, der også arbejdede med en teoretisk ramme, som Bungay kalder strategisk selvledelse. En metode, som bragte dem store sejre ved fx Slaget ved Dybbøl.

”De fleste af os bruger de fleste af vores vågne timer på at arbejde for en organisation. Hvordan vi bruger den tid, betyder noget for organisationen, og det betyder også noget for os. Vi bruger den på at være beskæftiget med aktivitet. Strategisk selvledelse er kunsten at forvandle aktivitet til gennemtænkt, målrettet handling. Det hjælper ikke alene organisationerne – det begrænser også genvordighederne for den udskældte mellemleder og letter byrden for den foragtede topchef. Det viser respekt for enkeltpersonerne og giver dem mulighed for at udvikle sig. Det beriger folks liv.”, siger Bungay.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Handlingens kunst: Strategisk handling gennem selvledelse

Handlingens kunst: Strategisk handling gennem selvledelse