Nedsat pris! Hanengalemig
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Hanengalemig (Hæftet, Dansk)

Af: Johannes Møllehave

Forlag: Tiderne Skifter
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788779737105
Udgave: 1. (21-11-2014)
Oplag: 1. (21-11-2014)
Indbinding: Hæftet
Originalsprog: Dansk
Formater / udgaver
174,40 kr

Status : Mangler pt. fra forlaget.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Velbevandret vidende og vittig tager Johannes Møllehave i sin nye bog læseren med på lystrejser i livet og litteraturen.

Han fortæller om interessante menneskeskæbner han er stødt på gennem et langt liv. Om livstidsfangen der flyttede ind hos ham og blev i 14 år; om bruden han måtte skjule i kælderen dagen før brylluppet; om den stumme dreng der fik en stemme på grund af et kanonslag og om sin engelske privatlæge og doktor der viste sig at være et monster.

Læseren møder også adskillige kulturpersonligheder som Møllehave har kendt og arbejdet sammen med gennem årene fra biskop Jan Lindhardt over Paul Hammerich til Dirch Passer. Sidst men ikke mindst lystlæser Møllehave en stribe af sine yndlingsforfattere og valgslægtskaber som Grundtvig Blicher Shakespeare H.C. Andersen og Storm P.

Titlen er jo sær. Møllehave fortæller: Johannes Johansen prædikede uden manuskript om Peters fornægtelse. To gange fornægter Peter Jesus. Jesus havde forudsagt at Peter ville fornægte ham tre gange før hanen galer. Johannes Johansen ville finde på en ed. Han var ikke i vane med at bande og jeg glemmer ikke da han højt sagde: Nej Hanengalemig om jeg kender ham!

Anmeldelser (0)