Nedsat pris! Hans Heilums nat Forstør
Kategorier / sektioner:

Hans Heilums nat (Bog, Hæftet)

Af: Knud Hjortø

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 160
Dato for udgivelse: 24-11-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
ISBN-13: 9788711883556
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
173,95 kr
epub
34,40 kr

173,95 kr

-13%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Det er mere end vanskeligt at komme ind i Knud Hjortøs "Hans Heilums nat", for man skal over en barriere af skyformationer og syner, før man aner, om man overhovedet skal nogen steder hen. På den måde forbyder Hjortø den magelige læser adgang …" – Tom Kristensen, Politiken 1924
"Hvad der er menneskeligt, ligger i tåge," siger titelkarakteren i romanen "Hans Heilums nat" til sin elskerinde, og denne tåge indhyller hele Knud Hjortøs bog.
"Hans Heilums nat" er en mystisk fortælling om den unge bondesøn Hans Heilum, der ikke kan finde sig til rette på hverken landet eller i byen. Den ene elskerinde afløser den anden, men Hans kan ikke finde sin plads noget sted i verden.
Den danske forfatter Knud Hjortø (1869-1931) blev født ind i en bondeslægt, men begyndte tidligt at dyrke sin interesse for kultur og litteratur. Han studerede filologi, boede et par år i Paris og blev senere lærer på seminariet i Vordingborg. Han debuterede som forfatter med bogen "Syner" i 1899, som fulgtes op af en lang række romaner og novellesamlinger. Selvom Knud Hjortø ikke opnåede stor berømmelse på sin egen tid, er hans bøger senere blev bredt anerkendt for deres udprægede originalitet og spændende menneskeskildringer.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hans Heilums nat

Hans Heilums nat