Nedsat pris! Hans pige Forstør
Kategorier / sektioner:

Hans pige (Bog)

Af: Karolina Ramqvist

Forlag: Tiderne Skifter
Sprog: Dansk
Sideantal: 251
Dato for udgivelse: 12-5-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Oversætter: Pia Juul
ISBN-13: 9788779733978
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Mikkel Henssel
Originaltitel: Flickvännen
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

214,20 kr

-23.5%

Vejl. pris: 280,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Med denne roman præsenteres en ny og meget spændende ung svensk forfatterinde for et dansk publikum. Karolina Ramqvist skriver medrivende om hvordan det er at være en gangsters kæreste. En grum, effektivt fortalt, stærk og stilsikker historie om en kvinde, der er gidsel i sit eget liv og – som man efterhånden opdager – er en tikkende bombe.
Alle mænd før ham havde sagt at de ville tage hånd om hende, men John købte et fandens dyrt hus. Nu går hun omkring i det hus og venter på ham, alene med udgangsforbud, når han er ude på et af sine job. Tilværelsen er ikke den hun kunne ønske men huset er der jo – som et bevis på deres kærlighed.
Hvorfor er hun sammen med en mand som lever af vold og forbrydelse? Hun tænker på, hvordan det er blevet sådan, hvad der har fået hende til det, på den pris hun må betale og om det virkelig er et rigtigt livsvalg. Samtidig vil veninderne feste og snakke og små glimt fra den almindelige verden minder hende om, hvordan det kunne have været. 
Hans pige – med originaltitlen Flickvännen og som fik en bragende flot modtagelse i Sverige – handler om mennesker, der tager de forkerte valg i livet.
En vedkommende bog der stiller de tankevækkende og foruroligende spørgsmål om moral: hvad er rigtigt og forkert? Hvor langt vil vi gå for penge, opmærksomhed, begær, kærlighed og bekræftelse? Hvad vil vi affinde os med?
En roman der under sit kolde ydre og sit langsomme tempo stiller knivskarpe spørgsmål om magt og underkastelse - og om kvinder og mænd - i dagens Danmark, Sverige eller hvor som helst.
Karolina Ramqvist er chefredaktør på magasinet Arena og er fast klummeskribent i Dagens Nyheter.Hun er en modig og tankevækkende stemme i samfundsdebatten og blev for mange kendt (også i DK) for sin
medvirken i den feministiske antologi Fisseflokken (1999).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hans pige

Hans pige