Nedsat pris! Hans sidste optræden, bd. 8
Kategorier / sektioner:

Hans sidste optræden, bd. 8 (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Arthur Conan Doyle

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788711562239
Udgave: 1. (19-05-2016)
Oplag: 1. (19-05-2016)
Første udgivelsesår: 2016
Serie: Sherlock Holmes
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 277
Originalsprog: Dansk

Status: Mangler pt.

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

I årene op til Første Verdenskrig skrev sir Arthur Conan Doyle de seks første noveller i denne samling om sin uforlignelige og geniale detektiv Sherlock Holmes og dennes trofaste ven og makker, dr. Watson. Og midt under krigens rædsler skrev Doyle en syvende og afsluttende novelle, Hans sidste optræden, som beretter om Holmes' hemmelige krigsindsats.

I de øvrige historier læser vi om tyveriet af de tophemmelige tegninger til en avanceret ubåd, en respektabel bedsteborgers besynderlige oplevelse i forbindelse med mordet på sin vært, en adelskvindes mystiske forsvinden under en fredelig ferie, et ungt par på flugt fra en gangsterbande og en søskendeflok, der rammes af død og sindssyge - og endelig oplever en rystet Watson at se Holmes ligge på dødslejet.

I tilgift til de øvrige historier om Sherlock Holmes indeholder denne bog to uforklarlige mordmysterier, hvor Doyle lader en navnløs detektiv med en umiskendelig lighed med Holmes blande sig i opklaringen. Desuden to korte pasticher, hvor Doyle morer sig med at parodiere sig selv og kaste et humoristisk lys på Holmes og Watson

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hans sidste optræden, bd. 8

Hans sidste optræden, bd. 8