Nedsat pris! Happy Sally
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Happy Sally (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Sara Stridsberg

Forlag: Grif
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793661745
Udgave: 1. (20-03-2020)
Oplag: 1. (20-03-2020)
Første udgivelsesår: 2020
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 268
Originaltitel: Happy Sally
Omslagsgrafiker: Alette B
Oversætter: Ellen Boen
Originalsprog: Svensk
Formater / udgaver

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

To kvinder, Sally og Ellen, passionerede svømmere, optændt af drømmen om at krydse Den Engelske Kanal. I 1939 lykkes det for Sally, og hun fejres som en heltinde.

Årtier senere, i 1983, rejser Ellen til Dover for at gentage Sally Bauers præstation. Hun har indgået en aftale med sin mand, Viktor. Hvis hun gennemfører turen over Kanalen, må hun i fremtiden hellige sig svømningen; hvis ikke, skal hun og børnene ledsage Viktor på hans drømmerejse med sejlbåd over Atlanterhavet. 


I 2001 vender Ellens nu voksne datter tilbage til Dover for at mindes den sommer i 1983, hvor hendes mor led sit livs nederlag. Hun forsøger at forstå. Forstå, hvad det var, der drev Ellen og Sally mod den store præstation, og hvorfor Ellen måtte kapitulere, mens Sally benhårdt forfulgte sin drøm.  


Happy Sally er en smuk og indtrængende roman om to frihedselskende kvinder og deres kamp for at realisere en lidenskab, der har store omkostninger for dem selv og de mennesker, der er tæt på dem.


"Tryllebindende romankunst." - Politiken, 5 hjerter


"Stridsberg skriver om det, der er større end mennesket. Det foruroligende, det smukke, det farlige, det stærke." - Information


Anmeldelser (0)