Nedsat pris! Havets krystal Forstør
Kategorier / sektioner:

Havets krystal (Bog, Hæftet)

Af: L.B. Jensen

Forlag: Forlaget Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 218
Dato for udgivelse: 14-3-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788771909074
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Julia Igaard Abrahamsen
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
166,05 kr
epub
86,65 kr

166,05 kr

-24.5%

Vejl. pris: 219,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Klar til at sætte sejl? Tag med Prinsesse Olivia og piraterne fra Den Grønne Smaragd på et spændende eventyr for at finde krystallen, der tilhører Olivias kongerige. På vejen møder de nye venner samt nye udfordringer. De skal finde Havets krystal, før heksen Diana og hendes datter Sidsel gør det. Kan Olivia og piraterne nå at finde den, før heksene gør det? Og kan de standse dem, inden de overtager verden?      

Uddrag af bogen
”Olivia, hører du efter?” spørger en stemme. Jeg ser op og ser, min mor ser surt på mig. ”En prinsesse hører efter, hvad dronningen siger,” fortsætter hun. ”Undskyld, men jeg kom til at tænke på dengang, jeg opdagede min evne,” siger jeg undskyldende. ”Mener du din vandevne?” spørger hun. Jeg nikker og ser ud ad vinduet. Hoffets børn spiller med en bold nede i slotshaven. ”Mor, må jeg gå ned og spille sammen med de andre børn?” spørger jeg. ”En prinsesse spiller ikke med en bold. Hun øver sig i at danse vals og lære etikette,” svarer hun og går hen bag mig. ”Og du skal også lære at bruge din evne til at hjælpe dette kongeriges befolkning,” fortsætter hun. ”Jeg vil ikke sidde på mit værelse hele tiden, bare fordi vi har opdaget min evne,” svarer jeg surt. ”Kan du ikke forstå, vi gør det for at beskytte dig,” siger hun bekymret.      

Om forfatteren
L.B. Jensen er født i 1997 i Give i nærheden af Vejle. Interessen for at skrive startede på efterskolen, da hun skulle skrive en fristil i 2014. Havets krystal er hendes debut.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Havets krystal

Havets krystal