Forstør
Kategorier / sektioner:

HCG tarmrensning: dit grundlag for at fordoble succesen i din stofskiftekur - hvorfor en stofskiftekur efter en tarmrensning er langt mere vellykket (Bog, Paperback)

Af: Frank Schmidt

Forlag: Books on demand
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 56
Dato for udgivelse: 17-9-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788771702903
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Ikke på lager lige nu. Leveringstid 8-10 dage efter bestilling.

120,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Har du hørt om stofskiftekuren i kombination med HCG? Titusindvis af personer har succesfuldt tabt sig med det i de seneste årtier. Hemmeligheden bag den rige og smukke kur har i lang tid været en succesfuldt metode, som alle kan bruge. Selv du kan komfortabelt og sundt tabe dig.
Selv forfatteren, Frank Schmidt, har tabt sig meget takket være HCG stofskiftekuren. Under sit vægttab lærte han grundigt om korrelationerne mellem overvægt, vitale stoffer og diæt. I sin bog forklarer han de første trin for en ideel stofskiftekur.
Han rapporterer om de seneste opdagelser i videnskabens navn, ligesom han fortæller om sine egne oplevelser. Dette trin er en rigtig god start til en omfattende HCG stofskiftekur, som Frank Schmidt selv har haft stor succes med.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

HCG tarmrensning: dit grundlag for at fordoble succesen i din stofskiftekur - hvorfor en stofskiftekur efter en tarmrensning er langt mere vellykket

HCG tarmrensning: dit grundlag for at fordoble succesen i din stofskiftekur - hvorfor en stofskiftekur efter en tarmrensning er langt mere vellykket