Nedsat pris! Heart technique: en genvej til et åbent hjerte Forstør
Kategorier / sektioner:

Heart technique: en genvej til et åbent hjerte (Bog, Hæftet)

Af: Mette Bergmann

Forlag: Skriveforlaget
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 300
Dato for udgivelse: 8-2-2017
Udgivelse: 1. udgave, 2017.
Redaktion: Sofie Boysen
ISBN-13: 9788793525184
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2017
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
184,10 kr
epub
53,65 kr

184,10 kr

-7.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Heart Technique® er en ny unik åndelig praksis, som giver dig en enkel vej til et mere åbent hjerte. Et åbent hjerte betyder, at du kan leve livet mere optimalt, og at du gør mindre og opnår mere. Bogen viser eksempler fra menneskers liv, hvor praktisering af teknikken har manifesteret sig som mere harmoniske relationer, bedre økonomi, mere indre ro og bedre helbred samt en langt højere grad af egenkærlighed, med alt hvad heraf følger.


Grundlægger af Heart Technique® samt forfatter Mette Bergmann beskriver i bogen, hvordan vi kan gå gennem livet med stadig øget bevidsthed om vores sjæls tilstedeværelse. Hun viser med klarhed den drastiske forskel, der er mellem egoets virkelighed og sjælens bevidsthed.


Selve teknikken er en daglig praksis på 35 minutter, der udover at stilne sindets tanker også giver dig adgang til din sjæls tilstedeværelse, samtidig med at den forbinder dig med dit hjerte.


Sindets opfattelse af sandheden er altid farvet af frygt, adskillelse og domme. Heart Technique® fører spontant og ultimativt bag om sindet. Det sætter dig og essensen af, hvem du er, ind på førersædet, uanset hvilken religion, hvilke overbevisninger eller øvrige tilgange til åndelig vækst du må have.


Heart Technique® er et redskab til balanceret åndelig vækst. Et værktøj til at heale hjertet fra tidligere smertefulde oplevelser, der langsomt reducerer din indre fred, kærlighed og glæde. Heart Technique® blev givet gennem den anerkendte sjæls-kommunikatør og ven til Mette, Connie Fox.


Heart Technique® blev i sin helhed formidlet gennem Connie direkte fra sjælsbevidstheden af Jesus.


Mette Bergmann, forfatter til Heart Technique® - en genvej til et åbent hjerte samt til Sjælens puslespil og de manglende brikker (2012), grundlagde i 2014 Heart Technique®. Mette har i mange år siddet i dyb meditation på ashrams og retreats forskellige steder i verden. Hun er i øvrigt uddannet afspændingspædagog, terapeut og folkeskolelærer.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Heart technique: en genvej til et åbent hjerte

Heart technique: en genvej til et åbent hjerte