Nedsat pris! Heartcore: tanker om ledelse Forstør
Kategorier / sektioner:

Heartcore: tanker om ledelse (Bog, Hæftet)

Af: Mads Øvlisen

Forlag: Gyldendal Business
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 174
Dato for udgivelse: 3-11-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Medforfattere: Mads Øvlisen, Mikael R. Lindholm
ISBN-13: 9788702116939
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Annemette Øvlisen
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 2

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
232,45 kr
epub
41,25 kr

232,45 kr

-22.5%

Vejl. pris: 299,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Mads Øvlisen fortæller i Heartcore om de tanker og strategier, der lå bag, da Novo Nordisk indførte den tredobbelte bundlinje: den finansielle, den miljømæssige og den sociale. Om hans ledelsesform, Heartcore. 
»Min ambition var at udvikle en virksomhed, som var respekteret for sin måde at gøre tingene på og for sine resultater, og som blev husket. Altså den virksomhed, der fornyede, gjorde tingene anderledes og bedre,« skriver Mads Øvlisen i sit indledende kapitel. Og det er da også imponerende resultater på alle fronter, han kan berette om. 
Bogen giver et indblik i, hvad der har drevet ham gennem disse mange år, og hvilket verdenssyn der ligger til grund for hans ledelsesform. Det er en meget personlig bog, hvor eksemplerne fra livet i Novo er mange og levende - og hvor Mads Øvlisen ikke er bange for at tage ord som ´ansvar´, ´tillid´, ´pligt´ og ´respekt´ i sin mund.
I Heartcore får vi Øvlisens beretning om, hvordan Novo nåede større mål ved at arbejde lige så målrettet med bløde værdier som hårde resultater, hvordan finansiel konkurrenceevne blev balanceret med sociale og miljømæssige ansvar. Det er en ærlig bog: »Når jeg siger, at man som leder bør gå til opgaven med ydmyghed, så mener jeg i mødet med andre mennesker. Når det gælder virskomhedens mål, har jeg derimod ingen ydmyghed haft.«
Mads Øvlisen bevæger sig 360 grader rundt i sine betragtninger om ledelse og lederskab: Lederen selv og kravet om selvindsigt, medarbejdere, lederkolleger, bestyrelsen, virksomheden, kunderne, samfundet . Og man får gennem hans beretnig indtrykket af, hvilken krævende, udfordrende, men også meget respektfuld leder, Øvlisen har været i Novo. Mads Øvlisen rådgiver i dag som den eneste danske erhvervsleder FN om, hvordan virksomheder i samarbejde med verdenssamfundet kan skabe en bæredygtig fremtid med mere vækst og velstand for alle.  

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Heartcore: tanker om ledelse

Heartcore: tanker om ledelse