Hedeturen går til køkkenet Forstør
Kategorier / sektioner:

Hedeturen går til køkkenet (Bog, Hardback)

Forlag: Politiken
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Sideantal: 173
Dato for udgivelse: 1-11-2012
Udgivelse: 1. udgave, 2012.
Redaktion: Nina Zink
Medforfattere: Søs Wollesen, Louise Bruun, Birdie Bjerregaard
ISBN-13: 9788740007398
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Grafisk tilrettelæggelse: Dasrotesrabbit
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: Søs Wollesen, Louise Bruun, Birdie Bjerregaard
År for denne udgave: 2012
Første udgivelsesår: 2012
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Levering inden jul: Kan ikke garanteres

100,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Overgangsalderen behøver ikke blive tilbragt i et frådende hormonhav af generende hede- og svedeture, humørsvingninger, hovedpine, træthed og vægtstigning. Ved hjælp af kost og livsstilsændringer kan vi selv gøre meget for at afhjælpe symptomer og gener.

Hedeturen går til køkkenet er fyldt med lækre og indbydende opskrifter med ingredienser, der med dokumenteret effekt kan reducere de klassiske symptomer og gener forbundet med overgangsalderen. En kort introduktion beskriver de kropslige og mentale forandringer, der sker i forbindelse med overgangsalderen, og hvordan vi selv kan være med til at påvirke vores hormonbalance gennem den mad, vi spiser.

Bogens opskrifter dækker alle dagens måltider og indeholder foruden morgenmad, frokost og aftensmad, power tinkturer og tonics samt en 6-ugers symptomlindrende superkur. Til hver opskrift er knyttet et symptombarometer, der viser, hvilke gener netop denne opskrift er særlig god til at lindre.

Ligeledes bliver opskriftens nøgleingredienser beskrevet; hvad de indeholder, og hvordan de påvirker kroppen. Opskrifterne er udviklet i et samarbejde mellem læge og alternativ behandler, Søs Wollesen, ernæringsterapeut og kogebogsforfatter, Louise Bruun og zoneterapeut og kok, Birdie Bjerregaard. 

Om forfatterne

Søs Wollesen er forfatter, læge, zoneterapeut, akupunktør og psykoterapeut. Hun underviser, holder foredrag og skriver om kosttilskud og sundhed i Psykologi, og har lægebrevkasse i Femina.
Louise Bruun er uddannet ernæringsterapeut, livsstilscoach og personlig træner. Derudover forfatter til kogebøgerne Lækkermad og Lykkemad.

Birdie Bjerregaard er tidligere senior chefredaktør i DR. Hun er eksamineret zoneterapeut og har en fortid som kok i Cranks. 

Hedeturen går til køkkenet er en opfølger til Søs Wollesens bog Fri mig for flere hedeture, der udkom på Politikens Forlag i 2012.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hedeturen går til køkkenet

Hedeturen går til køkkenet