Nedsat pris! Helende arkitektur
Kategorier / sektioner:

Helende arkitektur (Bog, Limryg, Dansk)

Forlag: Aalborg Universitetsforlag
Format: Limryg
Sprog: Dansk
Serietitel: Institut for Arkitektur og Medieteknologi skriftserie
Sideantal: 275
Dato for udgivelse: 31-12-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
Nr. i serien: Bind: nr. 29,
Medforfattere: Michael Mullins, Anne K. Frandsen m.fl.
ISBN-13: 9788771120103
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Ophavsangivelse: Anne Kathrine Frandsen m.fl.
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

309,90 kr

-7.5%

Vejl. pris: 335,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Helende arkitektur er et designkoncept, der repræsenterer visionen om, at arkitekturen påvirker både menneskeligt velvære, og at arkitekturen derfor kan medvirke til at styrke eller fremme en helingsproces hos det enkelte menneske. Den grundlæggende tanke er ikke, at arkitekturen alene kan helbrede, men at den arkitektoniske udformning udtrykt i dagslysets kvalitet, rummets stemning, farver, lyd og muligheden for at være privat og tryg kan understøtte den heling, der finder sted både fysisk og psykologisk. Arkitekturen spiller i denne begrebsramme en central rolle som understøttende faktor i den menneskelige helingsproces.
Denne bog, som baserer sig på et forskningsprojekt, er tænkt dels som et overblik over den allerede eksisterende forskning indenfor området, dels som en inspiration til et bredt udsnit af professionelle aktører til at gå mere i dybden, teoretisk og praktisk, med et område, der er under tydelig udvikling i disse år. Den skal tjene som en samling og systematisering af forskning relateret til arkitektur og helbred med det udgangspunkt, at arkitektoniske designbeslutninger baserede på forskning er mere driftsikre end individuelle holdninger, især da de er knyttet til et så vigtigt område som sundhed.
Forfatterne bag bogen er forsker Anne Kathrine Frandsen (SBi), seniorforsker Camilla Ryhl (SBi), projektleder og initiativtager til forskningsprojektet Lektor Michael Mullins (AAU), Mette Blicher Folmer (AAU), Lars Brorson Fich (AAU), Turid Borgestrand Øien (SBi) samt seniorforsker Nils Lykke Sørensen (SBi).

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Helende arkitektur

Helende arkitektur