Nedsat pris! Helende tantra: vejen til kærlighed, frihed, heling og sexuel ekstase Forstør
Kategorier / sektioner:

Helende tantra: vejen til kærlighed, frihed, heling og sexuel ekstase (Bog, Hæftet)

Af: Mogens Kjær

Forlag: Det nye Menneske
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 172
Dato for udgivelse: 25-4-2016
Udgivelse: 1. udgave, 2016.
Illustrator: Mogens Kjær, Julie Hennecke Hartmann
ISBN-13: 9788799879304
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

215,75 kr

-13%

Vejl. pris: 248,00 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Bogen ´Helende Tantra ´ gennemgår hvad tantra er, og hvordan man kan arbejde med det. Tantra er sex hvor alle sanser stimuleres så vi føres ind i en anden verden, i en følelsesmæssig og ekstatisk rus.


Det er sex der taler til hjertet og fremkalder den stærkeste samhørighed og kærlighed. Det er sex uden ensomhed. I stedet bliver de elskende ét i hjerternes forening. Det er sex der åbner kroppens, sjælens og hjertets kræfter og energier, som forener sig, forstærkes og skyller rensende igennem os. Når vi dyrker tantrisk elskov vokser livets kraft og kærligheden i os, så vi sættes fri og slipper kontrollen og angsten.


Tantra gør op med sexforskrækkelse.


Tantra er glæde, befrielse, overgivelse, hengivelse til hinanden og til det der sker. Tantra er Gud i vold, om vi vil. Det er at bade sig i den guddommelige kærligheds ocean.                             


Bogen ´Helende Tantra´ er delt i 3 dele:


Den første giver en grundig belysning af tantras baggrund i hinduismen. Uden at kende denne historie er det svært at forstå hvad tantra egentlig drejer sig om. Tantra har sin egentlige oprindelse i frugtbarhedsreligion og blev først senere en retning inden for hinduismen hvor den tegnes af guderne Shiva, Shakti og Kali, med kundalini som den store kraft.


Det næste afsnit handler om kristendommens forhold til det sexuelle gennem tiden, og det er ikke en lystig historie. Der har været megen fordømmelse og sexforskrækkelse i kirken. Bedre tider er dog på vej. Bogen søger da også at argumentere for et positivt syn på sexualitet i kristendommen og argumenterer også for at tantra i sit grundlag er universel og kan praktiseres uanset om man tror på noget eller ej.


Den sidste del handler om praktikken. Den giver helt konkrete anvisninger på hvad og hvordan man kan få et tantrisk samliv. I dette afsnit drejer det sig ikke om original, indisk tantra, som man kan læse om på hjemmesiden www.helende-tantra.dk/om tantra, men om tantra integreret i en vestlig forståelse. Her findes der redskaber til at det enkelte menneske bliver en større helhed af køn, kærlighed og bevidsthed, og til at styrke parforholdet så det bliver et kærligt og kraftfyldt forhold. Praktiseret tantra kan hele mennesket, forøge kærligheden, og være befriende og ekstatisk.


Bogen forhandles af boghandler og på nettet.


Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Helende tantra: vejen til kærlighed, frihed, heling og sexuel ekstase

Helende tantra: vejen til kærlighed, frihed, heling og sexuel ekstase