Nedsat pris! Helene Forstør
Kategorier / sektioner:

Helene (Bog, Hæftet)

Af: Herdis Møllehave

Forlag: Saga
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 496
Dato for udgivelse: 17-5-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788726003994
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Forlaget skriver: Print On Demand - forvent længere leveringstid

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
260,95 kr
epub
60,70 kr

260,95 kr

-13%

Vejl. pris: 299,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

"Helene trænger til hjælp. Hun er blevet gennembanket af sin mand, hun har brug for at græde og snakke. Hun ved, at Lene vil høre på hende. De to har gået på Den Sociale Højskole sammen, de har de samme holdninger og kender hinandens liv. Lene har kendt Helene, siden Helene var enlig mor med Anne. Hun har hørt om advokaten Peter, som Helene mødte, da hun fik arbejde som socialrådgiver i en provinsby. Hun har aldrig selv brudt sig om Peter, som har virket kold og arrogant på hende, men hun har indset, at Helenes kærlighed til Peter er lidenskaben, som kan være uforståelig for andre.
Herdis Møllehave (f. 1936-2001) var en dansk socialrådgiver og forfatter. Hun skrev en lang række fagbøger og romaner baseret på sine erfaringer som socialrådgiver. I 1977 debuterede hun som romanforfatter med "Le", som senere blev efterfulgt af "Lene" og "Helene". Herdis Møllehave var frem til sin død gift med præst og forfatter Johannes Møllehave.
Hvordan gik det til, at Peter, det noble menneske, en aften bankede løs på sin kone og råbte "klimakterieso" ad hende? Det fortæller Helene sin veninde i den lange nat. Romanen er et tilbageblik på et langt ægteskab mellem to vidt forskellige mennesker, en analyse af et magtspil, en forklaring på spørgsmålet om lidenskaben. Hvorfor bliver folk sammen, selv om betingelserne for et godt samliv bliver dårligere og dårligere?"
– Else Cornelius i "Bogklubben"

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Helene

Helene