Nedsat pris! Helens bog om amning & flaske Forstør

Helens bog om amning & flaske (Bog, Hæftet)

Af: Helen Lyng Hansen

Forlag: Gad
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 232
Dato for udgivelse: 6-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
ISBN-13: 9788712051244
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

193,70 kr

-22.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hvilken nybagt mor vil ikke gerne have en sundhedsplejerske lige ved hånden, når hun skal i gang med at amme? Det er muligt nu med Helens bog om amning & flaske. Her vil amning og flaske for første gang blive præsenteret og beskrevet på lige fod. Det skal ses i lyset af, at fire ud af ti danske mødre helt eller delvist er stoppet med at amme, allerede når barnet er fire måneder.
Til dem, der skal i gang med at amme og som måske er bekymret for det, giver Helen alle sine bedste råd. Læs, hvordan man lægger barnet til, hvornår man ved, om det har fået nok, hvad man stiller op med en lille mælkeproduktion, og hvordan man undgår og behandler brystbetændelse, svamp og smerter. Læs også om, hvordan man trapper ud og til sidst stopper med at amme.
Til dem, der er helt eller delvist er gået over til flaske viser Helen vej i junglen af modermælkserstatning og flaskesutter.Hun fortæller, hvordan man kan gøre flaskegivningen til en dejlig stund, fyldt med kærlighed og nærvær, og hvorledes man kan arrangere sig med tilberedning og opbevaring, så det hele bliver så nemt og praktisk som muligt.
Bogen kan læses i sin helhed, så man som mor og far bliver forberedt til både amning og flaske, såvel praktisk som følelsesmæssigt - men den kan i høj grad også bruges som opslagsværk i nødens stund. Uanset hvilken vej, man vælger:
Et mæt og tilfreds barn med en glad og afslappet mor er målet!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Helens bog om amning & flaske

Helens bog om amning & flaske