Helens bog om børn og søvn: Sådan får du dit barn til at sove (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Helen Lyng Hansen

Forlag: Gads Forlag
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788712047704
Udgave: 1. (15-03-2012)
Oplag: 7. (25-01-2019)
Første udgivelsesår: 2010
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 224
Omslagsgrafiker: Lene Nørgaard, Propel
Originalsprog: Dansk

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Trænger du til søvn? Tæt på desperation på grund af søvnmangel? Helen Lyng Hansens populære bestseller kommer nu i en ny udvidet udgave. Bogen er udvidet med bl.a. nye kapitler om middagslure og om de særlige problemer, der knytter sig til tvillinger og søvn. Der er desuden nyt om slyngevugger, babykøjer og hængevugger, ligesom bogen generelt er opdateret med den nyeste viden om børn og søvn. 

Helens bog om børn og søvn er nødhjælp til trætte forældre og viser vejen til at få sovende, trygge børn – og til selv at få lukket øjnene. Kunsten er at forstå dit lille barns søvnmønster, udviklingstrin og behov for tryghed. Når du forstår det, ved du også, hvorfor det ikke hjælper bare at lukke døren og sige godnat. Børn skal ikke græde sig i søvn!  

På baggrund af lang erfaring lover Danmarks bedst kendte sundhedsplejerske, at det nok skal lykkes – også for jer. Alle børn kan lære at sove igennem – denne søvnguide er første skridt på vej til bedre søvn og mindre gråd. 

Helen Lyng Hansen er kvinden bag succeshjemmesiden www.netsundhedsplejerske.dk og har herigennem hjulpet tusindvis af desperate eller bare almindeligt bekymrede småbørnsforældre. Hun er desuden en flittigt brugt ekspert i medierne, ligesom hun er forfatter til en række bøger, heriblandt "Helens bog om børn og mad".

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Helens bog om børn og søvn: Sådan får du dit barn til at sove

Helens bog om børn og søvn: Sådan får du dit barn til at sove