Nedsat pris! Helioskatastrofen Forstør
Kategorier / sektioner:

Helioskatastrofen (Bog, Hæftet)

Af: Linda Boström Knausgård

Forlag: Lindhardt og Ringhof
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 115
Dato for udgivelse: 29-1-2014
Udgivelse: 1. udgave, 2014.
Oversætter: Charlotte A.E. Glahn
ISBN-13: 9788711377321
Produkt type: Bog
Originaltitel: Helioskatastrofen
År for denne udgave: 2014
Første udgivelsesår: 2014
Originalsprog: Svensk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
191,20 kr
epub
113,50 kr
zip_mp3
87,95 kr

191,20 kr

-23.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

En tolvårig pige fødes ud af sin fars hoved. Hun står midt på gulvet i en blodpøl iført en strålende krigsudrustning. I et langt øjeblik, langt som livet selv, ser de på hinanden. Så lægger han hænderne omkring hovedet og presser såret, som hun sprang ud af sammen - og skriger. Sådan starter historien om en far og hans datter. Pigen anbringes hos en plejefamilie. Faren får diagnosen: svær schizofreni og bliver indlagt på psykiatrisk afdeling. Pigen skal lærer sig alt forfra, og vigtigst af alt skal hun tale det sprog, de taler i byen, højt oppe i nord. Hun bekender sig til det enkle og til Gud, fuldstændig lige som alle andre, og hun falder ind i sine nye omgivelser. Det er her, at Pinsebevægelsen styrer folks liv, og den får også et fast tag i hende. Men så begynder et rygte om hende at sprede sig.
Alle de spørgsmål, som har samlet sig i hendes hoved, truer med at bryde ud i et skrig, kraftigt som en efterårsstorm: Hvem er hendes far? Hvad er det for et sprog, hun taler, når de tror, at hun ´taler i tunger´? Hvad vil der ske, når hun begynder at vokse, noget hun ved, at hun må?
Helioskatastrofen er en moderne Athene-myte. Historien om savnet efter en far og om ikke at kunne bære livet i dets fulde tyngde. Og at komme for tæt på solen.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Helioskatastrofen

Helioskatastrofen