Nedsat pris! Helle - i samtaler med Ninka Forstør
Kategorier / sektioner:

Helle - i samtaler med Ninka (Bog, Hæftet)

Af: Anne Wolden-Ræthinge

Forlag: Kastaniehøj
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 202
Dato for udgivelse: 24-5-2011
Udgivelse: 1. udgave, 2011.
ISBN-13: 9788792425041
Produkt type: Bog
Pseudonym: Ninka
Diverse ophavsangivelser: Interviewer: Anne Wolden-Ræthinge - Interviewede: Helle Thorning-Schmidt - Omslagsgrafiker: Fotogram, v. Nikoline Nielsen
Fotograf: Bjarke MacCarthy
Originaltitel: Helle - i samtaler med Ninka
År for denne udgave: 2011
Første udgivelsesår: 2011
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

193,75 kr

-22.5%

Vejl. pris: 250,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Man forventer at en statsminister er beslutsom har dømmekraft og mod.
Men hvad forventer en statsministerkandidat af sig selv? Hvilke menneskelige egenskaber skal man besidde for at blive en god statsminister for hele Danmarks befolkning. Tvivlens nådegave, ydmyghed og ansvarlighed er ord, der går igen, når Helle Thorning-Schmidt fortæller om sin indstilling til livet - og til politik.
I Helle - i samtaler med Ninka handler det næsten ikke om realpolitik. Ninka og Helle har i deres samtaler været vidt omkring, men mest handler det om den personlige Helle. Den, hun selv synes, hun er. Hun er mor, hun er datter og hun er skilsmissebarn. Hun er Stephen Kinnocks kone, hun er dansk - og europæer. Hun er en moderne leder midt i 40´erne, rundet af populærkultur og velfærdssamfund. Hun er blevet kaldt vennernes ven. Og så bliver hun måske landets første kvindelige statsminister.
I bogen kommer man tættere på privatpersonen Helle end nogensinde før. Hører om hendes forældre, mand og børn samt svigerforældre. Man får et indblik i hendes grundlæggende værdier og hvorfor hun som menneske ikke kunne vælge andet end at blive socialdemokrat. Det er ærligt og åbenhjertigt.
Helle - i samtaler med Ninka er den bedste mulighed for at få et unikt indblik i den person, som siden 2005 har markeret sig som en stor, personlig og nytænkende leder af Socialdemokratiet.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Helle - i samtaler med Ninka

Helle - i samtaler med Ninka