Nedsat pris! Hellere dø af grin end af ALS: 99 sandfærdige historier om at leve med Amyotrofisk Lateral Sclerose Forstør
Kategorier / sektioner:

Hellere dø af grin end af ALS: 99 sandfærdige historier om at leve med Amyotrofisk Lateral Sclerose (Bog, Hæftet)

Af: Arne Lykke Larsen

Forlag: Skriveforlaget
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 264
Dato for udgivelse: 15-9-2009
Udgivelse: 1. udgave, 2009.
ISBN-13: 9788799250592
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2009
Første udgivelsesår: 2009
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

165,15 kr

-17%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Jeg havde egentlig bare en blog på nettet. Her skrev jeg hver måned en sandfærdig beretning om mine dagligdags oplevelser med min sygdom, Amyotrofisk Lateral Sclerose (ALS), men da jeg læste Eva Jørgensens bog, Vi ses i morgen, om den sidste tid med hendes kæreste, Steffen Knudsen, som også var ramt af ALS, vidste jeg, at mine skriverier måtte udgives. I mine øjne gjorde Eva og Steffen jo alt forkert. De traf forkerte beslutninger og lyttede til de forkerte mennesker.
Mange siger, mine historier er fyldt med sort humor. Nej, siger jeg, det er intelligent humor, og hvis du ikke forstår dybden, letheden, alvoren og humoren i mine historier, er du simpelthen ikke intelligent nok!
Ok, spøg til side, men jeg tror helt alvorligt på, at alle mennesker kan lære noget af mit positive livssyn, mit livsmod og min optimisme. Jeg vil vise verden, det sagtens kan lade sig gøre at leve et godt og aktivt – ja, et stort set normalt liv – selvom man har fremskreden ALS, kun kan bevæge øjnene og har respirator.
Folk har så mange små problemer, bekymringer og småskavanker, men se på mig – jeg har ingen nævneværdige problemer, synes jeg selv – og i denne bog får du 99 historier, der beviser det.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hellere dø af grin end af ALS: 99 sandfærdige historier om at leve med Amyotrofisk Lateral Sclerose

Hellere dø af grin end af ALS: 99 sandfærdige historier om at leve med Amyotrofisk Lateral Sclerose