Nedsat pris! Hellerup De Luxe Forstør
Kategorier / sektioner:

Hellerup De Luxe (Bog, Indbundet)

Af: Helle Larsen

Forlag: Hornbæk Grafisk Media
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 188
Dato for udgivelse: 1-2-2018
Udgivelse: 1. udgave, 2018.
ISBN-13: 9788797037409
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2018
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

218,25 kr

-27%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Hellerup De Luxe fortæller i fotografi, historiske vignetter og portrætter af bydelens handelsdrivende og foreninger en historie om et af Danmarks dejligste og mest eksklusive områder.
En lille enklave på to gange to kilometer, der for alvor tog form i slutningen af 1900-tallet, da bygherrer og borgere søgte væk fra det fortravlede og fortættede København og flyttede mod landet og vandet.
Meget er forandret siden dengang, men rødderne og hovedtrækkene er intakte i den lille bydel med Strandvejen som gennemfartsvej og handelsstrøg og med Øresund som naturskønt vista mod øst.
Hellerups særlige karakter lever stadig og udvikler sig, som det lokale blander sig med det internationale, og som tilflyttere falder til blandt familier, der har boet i postnummerzonen 2900 i flere generationer. Tuborg Havns moderne arkitektur præger i dag i lige så høj grad Hellerup som de kandelaberklippede lindetræer på Hambros Allé.
Hellerupborgerne beskrives igen og igen som driftige, kreative, flittige og farverige mennesker, hvad enten de er repræsentanter for den kreative klasse eller karrieremennesker fra corporate life. Ordet livsnyder går også igen, og fælles for dem alle er glæden ved at bo netop her, et sted og et miljø, hvor man i særlig grad værdsætter det bedste i livet – og det bedste ved hinanden.
God fornøjelse!

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hellerup De Luxe

Hellerup De Luxe