Helligt forræderi Forstør
Kategorier / sektioner:

Helligt forræderi (Bog, Paperback)

Af: James Forrester

Forlag: Jentas
Format: Paperback
Sprog: Dansk
Sideantal: 450
Dato for udgivelse: 16-2-2016
Udgivelse: 2. udgave, 2016.
Oversætter: Lars Bøgeholt Pedersen
ISBN-13: 9788776773205
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Jentas - Omslagsillustrator: Katrin Agency
Originaltitel: Sacred Treason
År for denne udgave: 2016
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 2
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Formater / udgaver

Hæftet
229,45 kr
Bog
Paperback
129,95 kr
epub
114,15 kr
zip_mp3
114,15 kr

129,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Mord, intrier og loyalitet - samt det skrevne ords magt i 1500 tallets England.


Året er 1563. England er en bekymret nation. Katolske sammensværgelser mod den unge dronning Elizabeth har efterladt landet i en tilstand af frygt og mistænksomhed.En sen nat får den respekterede budbringer William Harley, kendt som kongens overherold, besøgaf en uventet gæst - katolikken Henry Machyn, der er desperat efter at gemme et manuskript til enkrønike, der indeholder en så farlig hemmelighed, at han frygter for sit liv. Snart er staten, i form af Francis Walsingham og hans skruppelløse håndlangere, i gang med fuldstændigt at ødelægge William Harleys fredelige hjem i deres søgen efter Machyns krønike. 


På flugt, og med hjælp fra Machyns kone Rebecca, må William Harley følge sporene i manuskriptet for at redde deres liv. Jo mere lys de kaster over mysteriet, jo farligere bliver deres verden. Gennembankede, torturerede og jagtede indser de, at det de har opdaget, kan rive hele landet i stykker. 


Helligt forræderi bringer lyset, lydene, lugtene, tankerne og frygten fra 1500-tallets London til live og fortæller en gribende historie om mord, forræderi og loyalitet - samt det skrevne ords magt.


Pressen skrev:


Forfatteren giver os en oplevelse med gamle gader, reb, hængning, lugt af urin og fortidens synder printet ud bogstav for bogstav.En glimrende underholder med en ræv I øjet, mens man endnu engang får at vide, hvorledes fortiden kunne være så ganske grusom, at man for en stund glemmer både solskin herhjemme og terror ude I den store verden. Den synes så langt væk, mens man læser denne superthriller. Bogsynet.dk 


Plottet i bogen er godt, der et et flow og en spænding i bogen, som gør den umulig at lægge fra sig.Jeg vil klart anbefale denne bog til alle, den er så spændende, at den nok skal holde sin læser fanget. Litteratursiden Romanen har et godt plot. Den er i perioder, uhyggeligt spændende. Mange gode grunde til at læse bogen - men man skal have tid. For man er ikke meget for at lægge den til side, når man først er i gang.


* * * *  Nordjyske Stiftstidende   


Helligt forræderi vækker lyset, lydene, lugtene, tankerne og frygten fra 1500-tallets London til live og fortæller en gribende historie om mord, forræderi og loyalitet - samt det skrevne ords magt. Cimber Sterling Magasin - FLY AWAY


Lektørudtalelse - Dansk BibliotekCenter 


Anvendelse/målgruppe/niveau.


Her er en gave til de læsere, der kan lide middelalderkrimier, og det er vel at mærke en krimi med uusædvanlig faglig ballast. 


Beskrivelse.


Forfatteren er anerkendet britisk historiker, og det mærkes tydeligt i beskrivelser af omgivelser, detaljer og mennesker. Selvom  det er en hårdt prøvet kliche, så passer "som at være der selv" i dette tilfælde. Læseren kan føle, lugte og se det hele. En britisk dagbladsanmeldelse sagde, at historien er "baseret på viden snarere end research". 


Sammenligning.


Både genremæssig

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Helligt forræderi

Helligt forræderi