Helt alene - og én af mange: en refleksionsbog for pårørende til personer med demens
Dette produkt kan findes i disse emner sektioner og kategorier

Helt alene - og én af mange: en refleksionsbog for pårørende til personer med demens (Bog, Hæftet, Dansk)

Af: Tina Risager

Forlag: Resopti
Format: Hæftet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788797148501
Udgave: 1. (23-08-2019)
Oplag: 1. (23-08-2019)
Første udgivelsesår: 2019
Indbinding: Hæftet
Sideantal: 117
Originalsprog: Dansk

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

”Helt alene – og én af mange – en refleksionsbog for pårørende til personer med demens” giver indblik i nogle af de følelsesmæssige, familiære og organisatoriske vanskeligheder man kan rammes af, når demens gør sit indtog i familien.


Alle afsnit i bogen er bygget op omkring Sofies fortælling, som både er unik og sammenlignelig med andres. Hvert afsnit rundes af med spørgsmål til refleksion, som kan bruges af enkeltpersoner, grupper af pårørende og medarbejdere i ældre- og demensomsorgen.


Uddrag af forord:”I et let sprog er bogen både oplysende og vidensformidlende, og den tydeliggør på en god måde, hvor vigtigt netværk, støtte og rådgivning til pårørende er. Det er dem, der står i en hverdag præget af forandringer, udfordringer og ikke mindst uvisheden om den kommende tid. De pårørende skal lære at tackle livet med demens tæt på, og med Sofies fortælling tydeliggøres det, at der findes styrker i fællesskabet med andre i samme situation og i rådgivning og sparring med fagpersoner. Man føler sig stærkere, hvis man oplever sig set, hørt, mødt og hjulpet...”


”Tina Risager leverer et stærkt bud på en god og indsigtsfuld bog, der sagtens kan overføres til andre aldersgrupper end kun yngre pårørende…”, Tina Grove, Demensfaglig leder, Demenscentrum Aarhus

Anmeldelser (0)