Hermelin Forstør
Kategorier / sektioner:

Hermelin (Bog, Indbundet)

Af: Linda van Mieghem

Forlag: Turbine
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 274
Dato for udgivelse: 30-9-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Birthe Lundsgaard
ISBN-13: 9788740601497
Produkt type: Bog
Originaltitel: Hermelijn
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Hollandsk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

310,75 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Officielt eksisterer de slet ikke,de tusindvis af statsløse børn og unge, som lever på gaden i byen Zorasse. Dehar ingen papirer, ingen rettigheder, og de bliver forfulgt og slået ihjel ikoldt blod af lyssky organisationer. 17-årige Savannah overlever ved at dansefor turister på torvet foran byens basilika, og de penge, hun tjener, tager hunmed hjem til den nedlagte lade, hvor hun bor sammen med en gruppe hjemløsebørn. Men Savannah bliver jaget af den hemmelige tjeneste og slipper kun væk,fordi en mystisk hvidhåret dreng bliver ved med at dukke op i hendes liv på derigtige tidspunkter. Hun kalder ham Hermelin.


 


Hermelin er enroman om identitet og overlevelse, set fra den stærke danserinde Savannahssynspunkt. Det er en tankevækkende fortælling om et samfund, der, forkrøblet affrygt, slår børn ihjel i tryghedens navn. Romanen er fyldt med spændendebi-karakterer; den sky Hermelin, den stædige journalist Véronique Cantillon,den idealistiske Frederic og den ubehagelige Grégoire, som alle balancerer påkanten af det betændte politiske landskab i romanen.


Linda van Mieghem (f.1948) er en nederlandsk forfatter, der har skrevet mange bøger for børn ogunge. Hermelin egner sig, på grund afsine voldsomme temaer og stærke sprogbrug, til voksne og unge voksne.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hermelin

Hermelin