Nedsat pris! Hertugen: anekdoter fra venskabets rejse Forstør
Kategorier / sektioner:

Hertugen: anekdoter fra venskabets rejse (Bog, Indbundet)

Af: Ian von Hegner

Forlag: Lykeion - i kommission hos Forlaget Underskoven
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 303
Dato for udgivelse: 30-7-2010
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
ISBN-13: 9788792662491
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

Levering inden jul: OK

260,15 kr

-13%

Vejl. pris: 299,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Dette er beretningen om dachsterrieren Bølle, et farverigt individ, samt om hans til tider lige så farverige familie og bekendtskaber og om talrige af de oplevelser, som han mødte på sin vej gennem livet. Denne bog er henvendt til alle dem, der enten synes om hunde, har hund eller engang har haft det, og som finder glæde ved at læse fortællinger, som de i en eller anden grad kan nikke genkendende til. Den er også til alle dem, der måske overvejer at lukke en hund ind i deres liv, eller som bare ønsker at forstå hundefolkets glæder ved lige netop hunden, menneskets bedste ven.
Ian von Hegner voksede op på Bornholm, hvor han foruden at dele mange af barndommens og ungdommens vigtigste oplevelser sammen med sin ven Bølle, også engagerede sig i sine talrige interesser for bl.a. kosmos, historie, musik og for at skrive. Han har siden studeret ved både Københavns og Roskildes universitet, og arbejder i dag på en doktorgrad i biofysik samt en bachelorgrad i filosofi. Denne bog er hans første udgivelse.

Anmeldelser fra kunder

Bedømmelse 
28-07-2010

Midt i en tid, hvor der er så meget debat om lovgivningen for hunde, sommetider med frygt og modvilje, så er det rart at kunne blive mindet om, hvor vidunderlige og vigtige væsner hunde egentlig er.
Den foreliggende bog har som noget forholdsvist sjældent en hund som hovedperson, nemlig Bølle. Den er nem og sjov at læse, og giver et bredt uddrag fra et langt og humørfyldt liv ud fra en vinkel, som sjældent ses i bøger. Det stærke og rørende bånd mellem hund og menneske kan tydeligt mærkes bogen igennem.
Når man både tager i betragtning, at mere end ½ million husstande i Danmark holder hund, og at ca. 1/3 af alle danske hunde er af blandet herkomst, så er det egentligt sært, at en bog af denne type ikke er set før.
Men omsider er der altså en bog, der også taler for alle de vidunderlige hunde rundt omkring, race såvel som hunde af blandet herkomst. Den kan varmt anbefales til enhver.

Skriv en anmeldelse!

Skriv en anmeldelse

Hertugen: anekdoter fra venskabets rejse

Hertugen: anekdoter fra venskabets rejse