Nedsat pris! Heste græder ikke Forstør
Kategorier / sektioner:

Heste græder ikke (Bog, Hæftet)

Af: Vituz Andersen

Forlag: Mellemgaard
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 406
Dato for udgivelse: 5-10-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Redaktion: Charlotte Levin
ISBN-13: 9788793366640
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Tine Wichmann
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

Mangler pt.

Formater / udgaver

Bog
Hæftet
188,70 kr
zip_mp3
89,40 kr

188,70 kr

-24.5%

Vejl. pris: 249,95 kr

Produktet kan ikke bestilles.

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Direktøren for våbenproducenten Blue Star, Gunnar Brodersen, bliver kidnappet og derfor sættes securityfirmaet Taurus på opgaven at beskytte firmaets øvrige ansatte. Især Brodersens to voksne døtre udgør et nyt potentielt mål. De bliver beskyttet af den tidligere elitesoldat Allan Knudsen, som er kold, rå og uomgængelig. Måske fordi han bærer på en hemmelig, mørk og dyster fortid. Samtidig efterforsker kriminalkommissær Jens Kallesen sagen og forsøger at få overhånden i jagten på Brodersens formodede kidnappere, alt imens han indhentes af sin egen fortid.

Undervejs udfoldes forskellige handlingstråde, og det hele kulminerer i beretningen om en hemmelig og yderst farlig mission til Bagdad i 1991, hvor de barske oplevelser har efterladt sig dybe sår, som ikke heler.

Hvad forbinder disse hændelser? Som et kinesisk æskesystem folder fortællingen sig ud, og intet er som først antaget i et livsfarligt spil, hvor der er store interesser, mange penge og menneskeliv på højkant.   

Uddrag af bogen 
"Tina, kan du gå?"

"Ja, det tror jeg nok." Stønnede hun.

"Så rejs dig. NU!" Allan sigtede på de to mænd, og øjnene i hans ansigt sendte dem et klart budskab om, at bare den mindste bevægelse ville sende dem begge to i døden. Øjeblikkeligt. Folk på gaden, der så Allan stå med pistolen trukket og sigtende mod de to mænd, løb i sikkerhed med skrig og råb. Men Allan var ligeglad. Han havde kun fokus på den umiddelbare trussel og Tinas sikkerhed.

"Rejs dig, og gå stille bagud. Nu!" Hun kom usikkert på benene og klamrede sig til hans højre arm, og så fulgte hun hans skridt bagud, ned ad gaden og væk fra de to mænd.

"Ikke i dag, mine herrer. Ikke på min vagt," sagde han til dem, mens han gik bagud med en rystet Tina Brodersen hængende i sin ene arm.    

Om forfatteren
Vituz Andersen er født i 1961 i Horsens og opvokset i Sønderborg. Han var overkonstabel i forsvaret i 7 år, efterfulgt af 10 års tjeneste som politimand i Københavns vestegn. I 1995 blev han uddannet multimediedesigner. Han er desuden multikunstner og er både fotograf, foredragsholder, konferencier og musiker. Heste græder ikke er hans debut.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Heste græder ikke

Heste græder ikke