Hierarkiet og de indre lysverdener Forstør
Kategorier / sektioner:

Hierarkiet og de indre lysverdener (Bog, Hæftet)

Af: Inge Olsen

Forlag: Sirius Star
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Grevens bøger til Den Ny Tids mennesker
Sideantal: 127
Udgivelse: 1. udgave, 1997.
Nr. i serien: Bind: 4,
ISBN-13: 9788798620938
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 1997
Første udgivelsesår: 1997
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

3 - 8 hverdage

148,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Grevens bøger til Den Ny Tids mennesker ved Inge Olsen er inspireret af mesteren Greven af Saint Germain og er kanaliseret fra 7. stråle-ashramen, som er en del af Det Store Hvide Broderskabs lysrige. Bøgerne viser, at vi lever under guddommelig bevågenhed fra de indre lysverdener, og at mange lysvæsener er parate til at hjælpe os på den åndelige udviklingsvej.
Gennem bøgerne formidles viden og forståelse om, at der er en plan for Jorden og for menneskehedens udvikling. Dybe forvandlingsprocesser skal finde sted, og der ønskes nu et bevidst samarbejde mellem de indre lysverdener og lysarbejdere på Jorden. På den måde kan Den Ny Tid manifesteres med mindst mulig smerte og udviklingen intensiveres i henhold til den guddommelige plan.
Bøgerne henvender sig direkte til læseren og giver både en hjertets forståelse og mange mentale forståelser om livet og udviklingen på Jorden. I bøgerne får læseren mange lysøvelser og meditationer, som alle kan medvirke til at fremme den generelle udvikling og samarbejdet mellem menneskene og de indre lysverdener.
De indre verdner er opbygget i lysrige efter lysrige, og i denne bog er beskrevet nogle af deres opgaver og indbyrdes samarbejde. Der gives indblik i, hvordan der arbejdes i englenes lysriger og i devaernes verdener. Desuden indeholder bogen frigiven viden om Jordens indre styre og de 7 stråle-ashrams.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hierarkiet og de indre lysverdener

Hierarkiet og de indre lysverdener

Kunder, der købte denne vare, købte også