Nedsat pris!
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Hikuin - Kirkearkæologi i Norden, 8, Vest-Agder, Norge, 2004 (Årgang 33) (Bog, Hardback, Dansk)

Forlag: Hikuin
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Hikuin
Sideantal: 304
Dato for udgivelse: 4. kvartal 2006
Udgivelse: 2006.
Nr. i serien: Bind: Årgang 3333,
Redaktion: Jan Brendalsmo, Frans-Arne Stylegar og Jens Vellev
ISBN-13: 9788790814366
Produkt type: Bog
Illustrationsangivelser: ill.
År for denne udgave: 2006
Første udgivelsesår: 2006
Originalsprog: Flere sprog

Levering : 5 - 10 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

De kirkearkæologiske symposier har siden 1981 været afholdt på skift i de nordiske lande. Foredragene fra det 8. møde, afholdt i Norge, foreligger nu som bind 33 i skriftrækken hikuin.
Bogens 17 artikler, skrevet af fagfolk fra museer og universiteter, giver et mangfoldigt billede af den forskning der nu foregår. Disse faglige møder med efterfølgende publicering startede i Århus i 1981, og siden har skiftende tilrettelæggere og redaktører sørget for, at resultaterne fra de mange spændende kirkearkæologiske undersøgelser i Danmark, Norge, Sverige og Finland på forhåbentlig overskuelig vis løbende er blevet gjort alment tilgængelige.
Forlaget Hikuin har siden grundlæggelsen i 1974 ud over skriftrækken hikuin udgivet flere skriftrækker og tidsskrifter, ligesom det gennem årene er lykkedes at færdiggøre en række større og mindre enkeltpublikationer.
Den 12. november 2004 blev hikuin på Bogmessen i Forum i København beæret med prisen "Årets kulturtidsskrift 2004" med begrundelsen "Prisen Årets Kulturtidsskrift 200´ gives til Forlaget Hikuin for gennem 300 år at have udgivet hikuin, et tidsskrift om middelalderarkæologi. Et tidsskrift af konstant høj kvalitet, indholdsmæssigt såvel som grafisk. - Prisen gives for gennem 30 år at have opretholdt en præcision og stramhed, seriøsitet og lethed i det samlede udtryk".
Det er flotte ord, som redaktion, tilrettelægger og udgiver naturligvis ubeskedent har taget til sig, og der vil - hvis lysten og energien ikke svigter - blive fortsat i denne ånd.

Anmeldelser (0)