Hilsen fra Båstad
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Hilsen fra Båstad (Bog, Paperback, Dansk)

Af: Jenny Fagerlund

Forlag: Palatium Books ApS
Format: Paperback
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788793834026
Udgave: 1. (12-07-2019)
Oplag: 1. (12-07-2019)
Indbinding: Paperback
Sideantal: 300
Originaltitel: Hälsningar från Båstad
Omslagsgrafiker: Grid, Silvana Nikolic
Oversætter: Rane Rørdam Knudsen
Originalsprog: Svensk
Formater / udgaver

Levering: 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Endelig. Linda har landet et suverænt job på et af Europas førende livsstilsmagasiner. Nu kan hun endelig sige op og forlade sine konspirerende kolleger på bladet i Stockholm, flytte til London og leve sine drømme ud. Hun har arbejdet hårdt for at komme så langt, og selv hendes ellers så uimponerede mor virker tilfreds. Men da jobtilbuddet i London i sidste øjeblik bliver trukket tilbage, står hun pludselig uden job. Linda bliver fuldstændig grebet af panik. Hun vælger ikke at fortælle nogen om sin ydmygende situation og foregiver, at hun stadig skal flytte. Kun hendes kæreste Frank og hendes bedste veninde Helena får sandheden at vide. Problemet er bare, at hun nu skal finde et sted at være, hvor ingen kender hende, og hun aner ikke, hvor hun skal tage hen.  

Et fødselsdagskort fra hendes moster i Båstad viser sig at være redningen. Godt nok er det en moster, hun ikke kender, og som hendes mor har brudt med mange år tidligere. Men hvem vil kunne finde hende i Båstad? Planen er perfekt. 

I Båstad står tennisugerne for døren, og Linda bliver draget ind i festlighederne. Men jo mere hun lærer sin moster og sine nyfundne venner at kende, jo mere går det op for hende, at ikke alt er, som det ser ud. Hvorfor brød moren med mosteren? … Og hvorfor ringer Frank aldrig?

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Hilsen fra Båstad

Hilsen fra Båstad