Nedsat pris! Himlen tur-retur: et flystyrt, en enkelt overlevende, en rejse til himlen - og tilbage igen - en pilots sande historie Forstør
Kategorier / sektioner:

Himlen tur-retur: et flystyrt, en enkelt overlevende, en rejse til himlen - og tilbage igen - en pilots sande historie (Bog, Indbundet)

Af: Dale Black

Forlag: Scandinavia
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Sideantal: 217
Dato for udgivelse: 26-5-2015
Udgivelse: 1. udgave, 2015.
Oversætter: Britta Linde
Medforfattere: Dale Black, Ken Gire
ISBN-13: 9788771326635
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Svetlana Uscumlic
Originaltitel: Flight to heaven
År for denne udgave: 2015
Originalsprog: Engelsk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

150,25 kr

-24.5%

Vejl. pris: 199,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

Tur til Himlen og tilbage igen!
Historien handler om kaptajn Blacks meget spændende og indholdsrige liv. Bogen begynder med en alvorlig flyulykke, dengang han kun var 19 år gammel. Dale var den eneste overlevende, og han havde livstruende skader efter styrtet. Vi følger hans vej tilbage til livet og førligheden. Nu har han tid til at reflektere over sit liv, og han oplever en stor kærlighed til mennesker omkring sig. Først forstår han ikke, hvorfor han er blevet så følsom. Det ligger ikke helt i hans natur. "Det havde været en astronomisk forandring i min måde at tænke på. Før flystyrtet var jeg center i mit eget solsystem. Alt drejede rundtomkring mig og for mig. Nu var jeg blevet en mindre planet, der drejede omkring noget, der var større end mig selv. Det "noget" der var større, var den eneste sande Gud. På en eller anden måde havde jeg fået hans hjerte for mennesker. Hvilket som helst menneske. Alle mennesker. Venner. Familie. Medarbejdere. Fuldstændige fremmede. Holdningsskiftet var måske ikke så meget i min måde at tænke på som i mine følelser. Ikke så meget i mit hoved som i mit hjerte."
Lidt efter lidt kommer hukommelsen tilbage, og endelig en dag kan han huske: Han havde en ´ud-af-kroppen´ oplevelse, mens han lå i koma lige efter ulykken. Han blev taget med til Himmelen og tilbage, som han selv siger. Dale Black fortæller meget troværdig og gribende om sit møde med det himmelske, og jeg kan godt forstå, hvorfor hans liv tog en ny retning herefter. Han er meget mere bevidst om, hvad han vil, og hans længsel efter Gud er stor.
Det bemærkelsesværdige i denne livsberetning er, at Dale Black venter 40 år med at fortælle sin fantastiske historie. Den eneste han har delt den med, er sin bedstefar. Bedstefaderen gav ham det råd, at han ikke skulle tale om det han havde oplevet, men lade oplevelsen virke i sit liv.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Himlen tur-retur: et flystyrt, en enkelt overlevende, en rejse til himlen - og tilbage igen - en pilots sande historie

Himlen tur-retur: et flystyrt, en enkelt overlevende, en rejse til himlen - og tilbage igen - en pilots sande historie