Nedsat pris! Hippie
Dette produkt kan findes i disse kategorier og sektioner

Hippie (Bog, Indbundet, Dansk)

Af: Paulo Coelho

Forlag: Forlaget Zara
Format: Indbundet
Type: Bog
Sprog: Dansk
ISBN-13: 9788771163230
Udgave: 1. (27-11-2018)
Oplag: 1. (27-11-2018)
Første udgivelsesår: 2018
Serie: Coelho
Indbinding: Indbundet
Sideantal: 196
Originalsprog: Portugisisk
Formater / udgaver

Levering : 2 - 5 hverdage

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Tilføj til bogliste

Beskrivelse

  • Den, der vil forstå verden, må lære at se den med sine egne øjne.  
  • To mennesker sætter sig ud over deres egne begrænsninger og kaster sig ud i det modige liv, som de altid har drømt om.
  • En ny og bemærkelsesroman  "Hippie tager læseren med tilbage til de år – for nogle en umulig drøm – med livsglæde og nysgerrighed. År, hvor man virkelig troede på, at man kunne lave revolution med blomster, og at drømme kunne gå i opfyldelse. Altid." Italien, Il Giornale de Vicenza"  
  • "Paulo Coelho er tilbage, i år med en fabelagtig idé, der er lige så usædvanlig som farverne på forsiden af hans nye roman. Titlen er rammerne omkring og emnet for Coelhos nye værk: Den 70-årige brasilianer præsenterer Hippie, et kapitel af hans eget liv, en rejse gennem hippiebevægelsens Europa i 1970'erne. Tyskland, Buchreport

 Da den unge og rebelske Paulo og den hollandske pige Karla mødes i Amsterdam i 1970, rammer kærligheden dem som et lyn fra en klar himmel. De beslutter at drage ud i verden sammen og søge nye erfaringer på hippieruten i en Magisk Bus. Med på bussen er en flok ligesindede og ikke mindst tidens musik, der dengang satte verden på den anden ende.

De unge rejsende søger nye værdier – og er ligeglade med andres mening.  


Flere af Coelhos bøger har toppet New York Times’ bestseller liste igennem årene – Alkymisten som den længst placerede i en ubrudt periode, nu i over 8 år                    

Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for Alkymisten, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i 168 lande, og den er således blandt verdenshistoriens bedst sælgende bøger af en nutidig forfatter. Hans bøger er oversat til 80 sprog og har tilsammen solgt 200 mio. eksemplarer.

Anmeldelser (0)