Nedsat pris! Historie Forstør

Historie (Bog, Hæftet)

Af: Jens Aage Poulsen

Forlag: Klim - i samarbejde med Læremiddel.dk
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Serietitel: Mål og Midler
Sideantal: 174
Dato for udgivelse: 2-4-2013
Udgivelse: 1. udgave, 2013.
ISBN-13: 9788771292121
Produkt type: Bog
Diverse ophavsangivelser: Omslagsgrafiker: Joyce Grosswiler
Illustrationsangivelser: ill. i farver
År for denne udgave: 2013
Første udgivelsesår: 2013
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

252,25 kr

-13%

Vejl. pris: 289,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Historie i serien Mål og midler handler om læreplaner og læremidler og deres brug i skolefaget historie. I bogen diskuteres blandt andet, hvorfor læreplaner til faget flere gange er ændret markant i de sidste årtier, samt hvordan - eller hvorvidt - disse ændringer har udmøntet sig i læremidler og undervisning. Bogen indeholder nyttige redskaber til at analysere og vurdere læremidler. Redskaberne anvendes eksemplarisk i en sammenlignende analyse af, hvordan to nyere læremidler til 5. klasse behandler kanonpunktet ´Reformationen´.  Udgivelsen beskæftiger sig også med, hvordan læremidler kan anvendes i praksis. Desuden fremlægges en undersøgelse af elevers syn på undervisningen med analyser af, hvorfor mange elever finder faget uinteressant, og med bud på, hvordan denne opfattelse kan ændres i en mere positiv retning.
Bogen kan således i sig selv anvendes som et læremiddel til brug for udviklingen af god historieundervisning - herunder reflekteret anvendelse af læremidler.
Det nationale videncenter for læremidler, Læremiddel.dk, har gennemført et større udviklingsprojekt med fokus på forholdet mellem læreplaner, læremidler og skolens praksis. Resultatet er udgivelsesserien Mål og midler, der præsenterer analyser af både læreplaner og læremidler i fagene

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Historie

Historie