Nedsat pris! Historien om Aksel Forstør
Kategorier / sektioner:

Historien om Aksel (Bog, Hardback)

Af: Tage Skou-Hansen

Forlag: Gyldendal
Format: Hardback
Sprog: Dansk
Serietitel: Gyldendal Hardback
Sideantal: 469
Dato for udgivelse: 16-11-2001
Udgivelse: 1. udgave, 2001.
ISBN-13: 9788702005257
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2001
Første udgivelsesår: 2001
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

2 - 5 hverdage

152,95 kr

-23.5%

Vejl. pris: 199,95 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

På Århus universitet mødes nogle unge mennesker under besættelsen i 1940'erne. Nogle i den tætte inderkreds, andre blot i periferien, men ubevidst alle omkring midtpunktet: enegængeren og provokatøren Aksel, mere lidenskabelig og kompromisløs i sin sandhedssøgen en nogen af de andre - og den der melder sig til den tyske værnemagt og falder i Normandiet.
De andre mødes til jubilæum mange år efter, og én for én dukker historierne om deres liv op og tegner et billede af en hel generation af danskere. Der er Sivert, som længes efter den Aksel, der var vild med poesi og musik og forlangte et væsentligt liv. Der er Tove, der er tiltrukket af Aksel, men vælger ægteskabet med Ejnar. Der er humanisten og Kommunisten Sigurd, som bliver ven med den tyskervenlige Aksel. Og der er præsten Herman, som vender hjem fra Argentina til Danmark, hvor det ikke kun er personerne, som er i forandring; i Danmark går sommeren på hæld og ude i Europa bryder gamle systemer sammen og giver plads til en ny orden.
Historien om Aksel er en samlet udgave af romanerne Springet, krukken og stenen, Det andet slag og Sidste sommer, som udkom i årene 1986-91.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Historien om Aksel

Historien om Aksel