Nedsat pris! Historien om danskernes mad i 15.000 år: med udvalgte opskrifter fra gamle danske kogebøger Forstør
Kategorier / sektioner:

Historien om danskernes mad i 15.000 år: med udvalgte opskrifter fra gamle danske kogebøger (Bog, Indbundet)

Af: Bettina Buhl

Forlag: Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri - i samarbejde me
Format: Indbundet
Sprog: Dansk
Serietitel: Skriftserie fra Dansk Landbrugsmuseum
Sideantal: 128
Udgivelse: 1. udgave, 2010.
Nr. i serien: Bind: 8 - nr. 8,
Redaktion: Peter Bavnshøj m.fl.
ISBN-13: 9788789429281
Produkt type: Bog
Fotograf: Birger Riis Rasmussen, Mikkel Adsbøl
Illustrationsangivelser: ill. i farver
Tegner: Sidse Gerald Salling
År for denne udgave: 2010
Første udgivelsesår: 2010
Originalsprog: Dansk
Udgave: 1
Oplag: 1

5 - 10 hverdage

183,15 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Historien om danskernes mad i 15.000 år fortæller om råvarernes og madens historie i Danmark. Den begynder for mere end 15.000 år siden, i jægerstenalderen, hvor menneskene tilberedte jagtbyttet over bål under åben himmel, og slutter ved nutidens højteknologiske samtalekøkkener med en mangfoldighed af råvarer.
Bogen bringer samtidig over 100 opskrifter, som er udvalgt fra gamle danske kogebøger. Læseren kommer med på en kogebogsarkæologisk ekspedition. Fra Christian IV´s tid, hvor den første danske kogebog udkom og frem til Frk. Jensen, blev der på dansk udgivet over 200 kogebøger. De repræsenterer en kulturarv, der kan give en fornemmelse af, hvordan danskernes mad har smagt.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Historien om danskernes mad i 15.000 år: med udvalgte opskrifter fra gamle danske kogebøger

Historien om danskernes mad i 15.000 år: med udvalgte opskrifter fra gamle danske kogebøger