Nedsat pris! Forstør
Kategorier / sektioner:

Historien om en mo(r)der (Bog, Hæftet)

Af: Lotte Arnsbjerg

Forlag: Drama
Format: Hæftet
Sprog: Dansk
Sideantal: 98
Dato for udgivelse: 3-9-2007
Udgivelse: 1. udgave, 2007.
Udgiver: DRAMA
ISBN-13: 9788778656735
Produkt type: Bog
År for denne udgave: 2007
Første udgivelsesår: 2007
Originalsprog: Sproget kan ikke bestemmes
Udgave: 1
Oplag: 1

På eget lager, 1 - 2 hverdage

🛈

Advarsel: Sidste enheder på lager!

128,75 kr

-13%

Vejl. pris: 148,00 kr

Når du handler på WilliamDam.dk, betaler du den pris du ser.

  • Ingen gebyrer
  • Ingen abonnementer
  • Ingen bindingsperioder

Beskrivelse

Fremgangsmåden var som regel den samme. Hun ombragte børnene ved kvælning, i enkelte tilfælde ved drukning. De fleste børn brændte hun i kakkelovnen i lejligheden på Enghavevej nr. 21, hvor hun boede. Hun plagedes voldsomt af mareridt om natten, og som regel var det hendes egen førstefødte der hjemsøgte hende. Man siger, at det første mord er meget svært. Derefter bliver myrderierne en leg. Måske en besættelse. Ingen kender den virkelige forklaring på hvorfor en tilsyneladende helt almindelig kvinde myrdede over 25 spædbørn i perioden 1916 til 1920. Vi ved kun, at Danmark har haft en seriemorder, som overgår de fleste: Dagmar Overby.
Judith, en nutidig reporter vil skrive et litterært værk om ondskabens væsen. Judiths moder var et uønsket barn, der var tæt på at havne i Dagmar Overbys kakkelovn. En besættende trang til at få svar på de spørgsmål Judith ikke tåler at høre, driver hende gennem et grotesk univers, hvor angst og sandhed bliver ét. Ud af dette kaos vokser en voldsom trang til at mærke lyset og kærlighedens nødvendige overtag.
HISTORIEN OM EN MO(R) DER er et vidtskuende drama, der sammenfatter en grum autentisk historie om en morderskes ubegribelige handlinger med en nutidig fortælling om et menneskes kamp mod sin viden om at være uelsket.
14 medv. - men kan spilles med kun 5 medvirkende, Ca. 90 min varighed uden pause.

Anmeldelser fra kunder

Skriv en anmeldelse

Historien om en mo(r)der

Historien om en mo(r)der